Menu

31 de copii cu rezultate bune la învățătură au beneficiat de tablete și daruri, în cadrul proiectului ”Inspiră copilul pentru un viitor mai bun”!

Asociația pentru Relaţii Comunitare desfășoară campania umanitară, ”Inspiră copilul pentru un viitor mai bun”, în parteneriat cu FinComBank.

Elevii care provin din familii fără posibilități financiare, dar care au obținut performanțe la învățătură, vor beneficia de daruri constând în tablete, precum și rechizite, dulciuri și măști de protecție reutilizabile, cadouri care vor bucura copii în ajunul Zilei Internaționale a copilului.

Pentru toți acești copii cu potențial la învățătură, Asociația pentru Relații Comunitare, cu sprijinul financiar al BC FinComBank SA,  desfășoară proiectul ”Inspiră copilul pentru un viitor mai bun”, în urma căruia vor fi premiați copii din 10 familii social vulnerabile din satele Chițcanii – Vechi și Negureni, r-nul Telenești; satele Ciuciuleni și Logănești, r-nul Hâncești; comuna Tohatin, mun. Chișinău, precum și elevii Școlii din satul Mășcăuți, r-nul Criuleni, care vor primi un calculator performant.

Valoarea totală a proiectului depășește 63 de mii de lei.

”Ne bucurăm că avem în Republica Moldova elevi care au reușite școlare foarte bune, în pofida neajunsurilor financiare ale familiei din care provin. Scopul acestei campanii este de a susține educația, performanța și de a-i ajuta cu toate cele necesare în procesul educațional. Este un proiect-pilot, desfășurat cu sprijinul FinComBank, și sperăm să-l dezvoltăm pe viitor la o scară mult mai mare, astfel încât să încurajăm copiii să se dezvolte din punct de vedere educaţional și să-i susţinem pe cei care vor să învețe, pe cei cu aptitudini deosebite. Pentru că ei sunt viitorul!”, a declarat Nistor Lazar, președinte Asociația pentru Relaţii Comunitare.

  TOP