Adoptă un coleg

NEFINANȚAT
 • 38.360,00 MDL

  Suma necesară
 • 140,00 MDL

  Suma donată
 • 0

  Zile rămase
Au fost acumulate 0.36%

Autor:

SÎRBU VERONICA

Campania s-a finisat.

Descrierea

Ai avut vreodată senzația de frică să mergi la școală, fiindcă nu ai înțeles tema și nu a fost cine să-ți ajute s-o înțelegi? Sau că nu mai auzi ce spune profesoara, pentru că nu ai mâncat de ieri și acum te gândești cum să ajungi mai repede acasă. Sau poate ai avut vreun coleg  care nici acasă nu are nimic la prânz și nu se mai gândește la temele pentru acasă?

Ai cunoscut pe cineva care nu a ieșit nicăieri din localitate, pentru că nu a avut cine să-i susțină costurile pentru transport și pentru un bilet la spectacol, concert sau excursie.

Dacă ai simțit asta, atunci îi vei înțelege pe copiii din familii în dificultate, care de fiecare dată sunt puși la grele încercări pentru ași îndeplini temele pentru acasă.

Noi, echipa de implementare a proiectului “Adoptă un coleg”, ne propunem să sprijinim acești copii:

 • să-i ajutăm la pregătirea temelor;
 • să le oferim o gustare (începând cu clasa a 5-a copiii nu sunt alimentați gratis în instituția de învățământ)
 • să organizăm cu ei ateliere de creație pentru a-i ajuta să-și valorifice potențialul creativ;
 • să mergem cu ei la un spectacol sau concert.

Să se simtă și ei valoroși!

Pentru aceasta vom avea nevoie de o sumă de 38360 lei pentru a asigura o gustare zilnic, pentru a procura materiale pentru a confecționa manual obiecte în cadrul atelierelor creative, transport și bilete la spectacol sau concert.

Activitățile vor avea loc în Liceul Teoretic “Mihai Eminescu”, or. Căușeni, care are cel mai mare număr de elevi. Aici au învățat scriitorul Petru Cărare, actor, scriitor, om de cultură Ion Ungureanu, doctorul în științe istorice Anatol Petrenco, actorul Grigore Grigoriu, actrița Tania Popa, interpreta de muzică ușoară Adriana Ochișanu ș.a.

Activitățile cu beneficiarii proiectului vor fi realizate de un grup de voluntari – elevi din ciclul liceal, ghidați și coordonați de câțiva profesori – voluntari din liceu.

Ajută-ne să le oferim acestor copii triști un an plin de emoții pozitive și împliniri sufletești.

  lista donatorilor
 • 90,00 MDL
  Anonymous
  18, October , 2019 , 09:45
 • 50,00 MDL
  Ana Bezarau
  18, October , 2019 , 07:44