Ajută 10 familii de bătrâni, aflați în dificultate, cu lemne de foc și produse alimentare. ”Împreună pentru vârstnicii din Republica Moldova”!

NEFINANȚAT
  • 70.000,00 lei

    Suma necesară
  • 0,00 lei

    Suma donată
  • 0

    Zile rămase
Au fost acumulate 0%

Autor:

Administrator Sprijina.md

Campania s-a finisat.

Descrierea

În perioada 06 iulie-24 decembrie 2021, platforma de crowdfunding www.sprijina.md și Asociația pentru Relaţii Comunitare, desfășoară Campania ”Împreună pentru vârstnicii din R. Moldova” – o inițiativă socială prin care ne propunem să atragem atenția cu privire la situația în care se regăsesc bătrânii noștri și problemele cu care aceștea se confruntă. Ei sunt cei mai vulnerabili în această perioadă și, de aceea, acum, mai mult ca oricând, e nevoie de noi toți pentru a fi solidari cu cei mai vulnerabili și a minimiza, atât cât se poate, efectele pandemiei asupra vârstnicilor. Împreună îi putem ajuta!

Prin această Campanie, ne propunem să cream un Fond de ajutorare a 10 familii de bătrânei din localitățile Negureni și Chițcanii-Vechi (raionul Telenești), aflați în situații dificile de viață, afectați de boală sau griji materiale, singuri, neputincioși, lipsiți de grija copiiilor lor. Pe an ce trece, pentru ei alimentele și medicamentele sunt tot mai greu de obținut, iar lacrimile și umilința pe care o resimt – tot mai prezente.

Odată cu înaintarea în vârstă, bătrânii devin tot mai dependenți de ajutorul celor din jur, de aceea donațiile către aceștia le pot asigura clipe de liniște, în care să uite de grija zilei de mâine. Prin urmare, dacă și tu te poți lipsi de câțiva lei, ar trebui să știi că donația ta va ajuta o familie de bătrânei care nu își pot asigura traiul de zi cu zi cu cele necesare.

Cu banii strânși vom cumpăra pentru ei lemne de foc și produse alimentare, astfel încât să le asigurăm, cel puțin pentru o perioadă, o bătrânețe liniștită.

Dragi prieteni, fiți alături de noi în această Campanie și haideți împreună să  aducem speranța în casele celor fără speranță!

Campania se va desfășura în perioada 06 iulie -24 decembrie 2021.

La finalul Campaniei, vom reveni cu un raport scris, cu o galerie foto și materiale video, dar și  cu mesajele de mulțumire din partea beneficiarilor.

Pentru detalii suplimentare ne puteți contacta la adresa de email: info@sprijina.md sau la numărul de telefon +373 79 126 126.

Cu gândul la acești bătrânei, Vă mulțumim tuturor!

IMPACTUL ȘI REZULTATELE IMPLEMENTĂRII PROIECTULUI ÎN EDIȚIILE ANTERIOARE:

Magia sărbătorilor de iarnă, mai aproape de 15 profesori pensionari din satul Mașcăuți, r-nul Criuleni.

Sărbătorile de iarnă sunt cele care ne unesc pe toți deopotrivă, familii, oameni dragi, prieteni, acasă, în sânul familiei. În acest sens cu daruri și zâmbete din inima am mers la 10 bătrânii din Comuna Tohatin, Chișinău.

Situația de risc, vulnerabilitate și excluziune a vârstnicilor nu vine doar din lipsuri materiale, de cele mai dese ori, lipsa de comunicare și implicare socială îi plasează în zona de pericol.

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, angajații din cadrul grupului de companii ”Gas Natural Fenosa Moldova”, s-au alăturat campaniei noastre, unde am oferit produse alimentare, lemne pentru foc, discuții și susținere acestor persoane, primind emoții sincere și frumoase, sfaturi, istorii și experiențe unice de la vârstnicii din Chițcanii Vechi, Telenești.

Prin organizarea acestui proiect, am învățat să dăruim, să ajutăm, să iubim!