Ajută bătrânii săraci cu lemne de foc și produse alimentare pentru iarnă

  • 70.000,00 MDL

    Suma necesară
  • 0,00 MDL

    Suma donată
  • 97

    Zile rămase
Au fost acumulate 0%

Autor:

Administrator sprijina.md

Minimum amount is MDL Maximum amount is MDL

Descrierea

După ce au lucrat toată viața, în speranța că asta va conta la bătrânețe, au ajuns la limita supraviețuirii. Vorbim de pensionarii din țara noastră, care din cauza prețurilor mari și alocațiilor sociale mici, trăiesc într-o sărăcie pe care nu și-o imaginau în tinerețe.

Multor bătrâni din țară, pensiile mici le ajung doar pentru facturi, iar pentru alimente și medicamente sunt nevoiți să economisească din bănuții care le mai rămân.

Ne dorim să facem fericite 10 familii de bătrâni care sunt singuri, neputincioși, lipsiți de grija copiiilor lor, cu pensii foarte mici, prin ai ajuta cu lemne de foc și cu pachete de alimente.

Campania se va desfășura în perioada 20 august – 25 decembrie și sperăm cu ajutorul oamenilor buni, să colectăm suma de 70 000 lei ca să aducem o rază de speranță și un zâmbet pe fețele peste care au trecut anii.

Lemnele vor fi aduse tăiate și vor fi depozitate de către voluntarii noștri.

La finalul campaniei, vom reveni aici cu un raport scris, galerie foto și materiale video cu mesajul de mulțumire din partea beneficiarilor.

IMPACTUL ȘI REZULTATELE IMPLEMENTĂRII PROIECTULUI ÎN PRIMA EDIȚIE:

”Situația de risc, vulnerabilitate și excluziune a vârstnicilor nu vine doar din lipsuri materiale, de cele mai dese ori, lipsa de comunicare și implicare socială îi plasează în zona de pericol. Prin organizarea acestui proiect, am învățat să dăruim, să ajutăm, să iubim!”, a menționat Nistor Lazar, coordonator de campanie.

Pentru detalii suplimentare ne puteți contacta la adresa de email: [email protected], sau la telefonul +373 69 330 054;

Puținul nostru e speranța lor de mâine. Pentru că ne pasă de cei de acasă.

Prima ediție a proiectului poate fi accesată AICI.