Ajută-l pe Anatolie Luchin să-și recapete auzul: are nevoie de un implant cohlear!

NEFINANȚAT
  • 180.000,00 lei

    Suma necesară
  • 0,00 lei

    Suma donată
  • 0

    Zile rămase
Au fost acumulate 0%

Autor:

Administrator sprijina.md

Campania s-a finisat.

Descrierea

Mă numesc Anatolie Luchin, sunt căsătorit și am 2 copii, o fiică de 6 luni și un fiu de 4 anișori. Totul a fost bine în familia mea până acum 4 luni, când am căzut de la etajul 2 în urma unui accident de muncă. Am fost internat o perioadă în secția de Terapie Intensivă, după care în secția Neurologie, ulterior am fost externat cu diagnoza: traumă cranio-cerebrală, edem cerebral și surditate bilaterală post traumatică de gradul 5. În urma tratamentelor și investigațiilor, starea generală s-a ameliorat puțin, dar auzul nu s-a restabilit și viața mea s-a schimbat complet.

Vin cu marea rugăminte către toți oamenii cu suflet mare și către toți cei care mă cunosc de a mă ajuta să adun banii necesari unui implant cohlear, astfel încât să pot auzi din nou. Vreau să pot munci, să-mi pot auzi copii și să îmi pot întreține familia.

Am primit șansa să procur acest implant, de care depinde viitorul meu și al familiei mele, de peste hotare, însă costul prea mare nu îmi permite să îl achiziționez.

 

În familia noastră eu eram unicul întreținător și cel care munceam, iar acum trăim la limita disperării. În plus, urmez în continuare și un tratament care este foarte costisitor și care depășește cu mult posibilitățile financiare ale mele.

Vă mulțumesc și vă doresc sănătate tuturor! Fie ca Bunătatea Voastră se vi se întoarcă înzecit!