Ajută-ne să ajutăm cu produse de ingrijire personală

 • 20.000,00 MDL

  Suma necesară
 • 100,00 MDL

  Suma donată
 • 25

  Zile rămase
Au fost acumulate 0.50%

Autor:

Administrator sprijina.md

Minimum amount is MDL Maximum amount is MDL

Descrierea

Nu flori și cadouri, ci demnitate! Ajută-ne să le oferim celor mai sărace femei o perioadă mai lipsită de griji. Donează 60 lei și ele vor primi pachete cu absorbantele și produse de ingrijire personală necesare pentru o lună.

Am fi vrut să începem mesajul cu statistici – numărul de persoane fără adăpost din regiunile defavorizate, procentul de femei, ce ajutor primesc ele la adăposturile de urgență, dar până acum nu am reușit să găsim niște date concludente.

Cu ajutorul tău, până la finele anului am putea să cumpărăm pachete pentru mai multe femei, astfel, în loc de flori, le putem face cadou puțin mai multă demnitate.

60 lei (echivalentul a 2 cafele) ne ajută să oferim unei femei un pachet cu toate absorbantele igienice de care are nevoie pe parcursul unei luni. 100 de lei asigură un pachet care conține și alte produse de igienă – gel dezinfectant pentru mâini, șervețele uscate, șervețele umede.

Toate fondurile strânse prin intermediul platformei Sprijina.md și a celor colectate de pe Facebook, vor fi folosite exclusiv pentru procurarea obiectelor de mai sus, destinate femeilor din medii defavorizate. Donatorii vor primi pe mail dovezile plăților.

Pregătim, în curând, și o campanie offline de colectare de produse de igienă intimă.

Mulțumim că îți pasă

*Campanie testată și implementată în România de Irina Maria Vasilescu iar în Republica Moldova de Sprijina.md

  lista donatorilor
 • 100,00 MDL
  Anonymous
  18, January , 2020 , 06:36