Amenajarea unei săli de clasă pentru copii cu nevoi speciale.

NEFINANȚAT
 • 19.500,00 MDL

  Suma necesară
 • 983,53 MDL

  Suma donată
 • 0

  Zile rămase
Au fost acumulate 5.04%
Campania s-a finisat.

Descrierea

Suntem Asociația Obștească ,,Copiii Ploii”, din Chișinău, fondată de un grup de părinți ai copiilor cu autism și boli rare genetice. Ca și oricare părinte, ne dorim ca copilăria sa fie una fericită pentru micuții noștri. Dar soarta a fost nemiloasă cu ei, fiind copii cu necesități speciale. Luptăm zi de zi pentru a le îmbunătăți calitatea vieții, a le dezvolta noi abilități sau, cel puțin, a le păstra pe cele acumulate.

Alături de noi și totuși atât de departe sunt copiii cu necesități speciale, persoane care au cele mai obișnuite vise și aspirații, iar cel mai mare vis este de a merge la școală. Dar pentru a avea rezultate bune , ei au nevoie de condiții corespunzătoare normelor de siguranță și confort.

Venim cu inițiativa de a colecta resurse financiare pentru dotarea unei clase de studiu, beneficiari direcți fiind elevii clasei a III-a, din cadrul Complexul – Pilot de Pedagogie Curativă „Orfeu” din Chișinău.

Luând în considerare specificul acestora și faptul că elevii practic toată ziua stau în poziția șezut, fiind și cu deficiențe locomotorii, încăperea necesită o amenajare aparte, inclusiv și cu un spațiu pentru recreere.

Ne propunem să înlocuim mobilierul vechi cu unul nou, ușor accesibil, prin aceasta creându-se un minim nivel de confort și mobilitate fără pericol. Mai este necesar de procurat o canapea, un covor, de schimbat tablă. Și nu în ultimul rând clasa necesită o reparație cosmetică pentru a i reda un aspect mai plăcut.

Copiii acestea minunați merită pe deplin o clasă amenajată, în care să între cu drag, pentru a acumula noi cunoștințe, bucurându-se dascălii și părinții cu rezultate frumoase.

Suma necesară pentru realizarea acestui proiect nobil și frumos este de 19500 lei.

Ne simtim mai puternici atunci, cand reusim sa facem copiii sa zambeasca! Contam mult pe generozitatea DVS!

  lista donatorilor
 • 191,95 MDL
  Anonymous
  01, December , 2019 , 09:04
 • 263,86 MDL
  Anonymous
  13, October , 2019 , 05:36
 • 527,72 MDL
  Anonymous
  11, October , 2019 , 02:39