Amintește-ți de prima zi de școală donând un ghiozdan călător, ediția a III-a

 • 100.000,00 MDL

  Suma necesară
 • 500,00 MDL

  Suma donată
 • 49

  Zile rămase
Au fost acumulate 0.50%

Autor:

Administrator sprijina.md

Minimum amount is MDL Maximum amount is MDL

Descrierea

Părinții în lunile de vară își iau voinicii și dau fuga pe la cumpărături, ca să reușească să-i pregătească de noul an școlar. Unii pici merg pentru prima dată la studii, au primul clopoțel.

Fiecare caiețel, pix, penar și mult așteptatul ghiozdan le transmite micuților un amalgam întreg de emoții. Îmi amintesc momentul când am mers în clasa întâi, mi se făcea inima precum un purice și roșeam la fiecare întrebare. Habar n-aveam de ce mă așteaptă și ce-i cu toată mulțimea asta de oameni.

Cu toate astea, ardeam de nerăbdare să mă laud colegilor cu bunătățile colorate din ghiozdan. Dar, uite că, există copii, părinții cărora nu au posibilitatea să le ofere odorașilor săi ghiozdanul plin cu emoții frumoase. Așa că, ne-am gândim să lansăm un proiect sau, mai bine zis, o campanie, care ar susține micii școlari.

Ne dorim să facem fericiți 100 de copii din raioanele: Căușeni, Criuleni, Telenești, Ialoveni, mun. Chișinău și nu doar.

Există 2 posibilități de a susține micii prichindei. Una, e să donați ghiozdanul cu cele necesare, chiar gătit de voi, ori să susțineți proiectul financiar pe platformă. Fiecare donator va primi un reportaj foto și video pentru transparența proiectului.

Dacă îți dorești să pregătești ghiozdanul de sine stătător, atunci trebuie să știi care sunt lucrurile de importanță majoră ce trebuie să le conțină.

Deci: 10 caiete de matematică, 10 caiete de limbă română, un caiet de muzică, o mapă pentru desen, un penar, un set de creioane colorate, 5 pixuri, acuarelă și 2 pensule, clei uscat, creioane simple, riglă, set de învelitori, radieră, ascuțitoare și tot ce îți mai poftește inima.

Campania se va desfășura în perioada 01 iunie – 31 august 2020 și sperăm cu ajutorul oamenilor super faini, să colectăm suma de 100 000 lei sau ghiozdanele pline cu bunătăți colorate și emoții frumoase.

Educația este cea mai sigură cale de a scăpa de sărăcie. Ajută-ne să creștem un viitor prosper!

Pentru informații despre localizarea sediului sau oricare alte informații, ne poți contacta la numărul +373 79 126 126.

Pentru donații prin intermediul facebook accesați link-ul de AICI.

  lista donatorilor
 • 400,00 MDL
  Botnari Tatiana
  06, July , 2020 , 07:08
 • 50,00 MDL
  Nistor Lazar
  22, June , 2020 , 03:35
 • 50,00 MDL
  Anonymous
  29, May , 2020 , 12:49