Campania Găleata Albastră

 • 20.000,00 lei

  Suma necesară
 • 13.691,12 lei

  Suma donată
 • 0

  Zile rămase
Au fost acumulate 68.46%

Autor:

Administrator Sprijina.md

Campania s-a finisat.

Descrierea

MOTO: Să facem, împreună, o zi mai bună pentru cel care s-a trezit înfometat!

Este al doilea an în care organizăm  Campania Găleata Albastră, an în care peste 1 500 de găleți pline cu alimente își vor găsi gospodăriile.

Având alături oameni cu inimă mare, am reușit să aducem bucurie și speranță în 1800 de familii anul trecut. Păstrăm în suflet aceste momente memorabile.

Ne-am întâlnit cu oameni care au vărsat Lacrimi … de bucurie, deși în spatele lor se aflau situații mai dificile de viață, preocupări, gânduri și neajunsuri. De ce de bucurie? Pentru că atunci când cineva trece pragul casei tale îți dai seama că exiști pentru oameni, că ești văzut și atunci totul pare mai ușor.

Am creat o clipă de Uimire pentru mulți … pentru că, așa-i că nu te aștepți să ai musafiri necunoscuți care să-ți lase o găleată albastră plină cu alimente?

Am primit înapoi Mulțumire și Căldură Sufletească… pentru că un mic ajutor la momentul potrivit, ușurează grija zilei de mâine pentru cei care îl primesc.

Acestea sunt doar câteva sentimente exprimate (cele mai des întâlnite în jurul nostru) atunci când alegem să dăruim unei persoane care are nevoie de tine.

Și anul acesta vrem să continuăm să aducem o rază de speranță în sufletele oamenilor care trăiesc în zone defavorizate din Moldova. Perioada pandemiei a adus o și mai mare apăsare acolo unde și așa era greu, iar nevoile cresc acolo unde nu există  șanse pentru o muncă sigură și o viață mai bună.

Noi venim cu gălețile, iar tu, ne poți ajuta să le umplem cu alimente neperisabile.

O găleată albastră va fi umplută cu: 1 litru ulei, 1 kg zahăr, 1 kg făină, 1 kg orez, ½ kg paste, 1 conservă de carne, 1 pateu,  1 pachet biscuiți, condimente, dulciuri, etc. De asemenea, va conține și un kit de igienă (o mască, un pachet șervețele dezinfectate, un dezinfectant), potrivit pentru perioada această dificilă provocată de Covid-19. Transportul și costul achiziționării găleților sunt acoperite de noi. 

Prețul conținutului unei găleți se ridică la 200 de lei iar prin această platformă dorim să umplem 100 de găleți. 

Unde vor ajunge gălețile?  

100 la persoane aflate în situații dificile din satele din raionul Sângerei și 100 în satele din alte regiuni (dacă cunoașteți astfel de cazuri, ne puteți scrie un email).

Te invităm să fii alături de noi în această campanie și să contribui cu o donație.

Ajută-ne ca această campanie să ajungă la cât mai multe persoane distribuind link-ul acestei inițiative în rândul prietenilor tăi, pe canalele de social media. 

Pentru mai multe detalii, poze și filmulețe, te invităm să ne urmărești pagina de Facebook: https://www.facebook.com/DorcasMoldova/ 

De asemenea, ne puteți contacta la adresa de email: office@moldova.dorcas.org sau la numărul de telefon: +373 60 766701

Vă mulțumim pentru că ne susțineți!

Echipa Dorcas Aid Moldova

Misiunea noastră

Dorcas Aid Moldova, prezentă în Moldova din 2003, se implică în dezvoltarea comunităților defavorizate din peste 30 de localități din mai multe raioane ale țării: Florești, Telenești, Rezina, Bălți, Sângerei, Hâncești, Cimișlia, Basarabeasca, Ialoveni etc.

Proiectele, implementate împreună cu partenerii locali, au scopul de a ajuta persoanele vulnerabile și comunitatea din care fac parte să se dezvolte prin crearea unor plase de siguranță și susținere reciprocă.

Dorim ca Găleata Albastră, plină cu alimente, să ajungă la aceste persoane cu mesajul că nu sunt uitați de lume și că cineva se gândeşte la ei.

  lista donatorilor
 • 1.000,00 lei
  Anonymous
  30, December , 2020 , 09:08
 • 600,00 lei
  Anonymous
  24, December , 2020 , 09:52
 • 800,00 lei
  Anonymous
  21, December , 2020 , 08:03
 • 897,29 lei
  Anonymous
  17, December , 2020 , 08:05
 • 300,00 lei
  Anonymous
  17, December , 2020 , 11:58
 • 1.794,58 lei
  Natalia Sorbala
  11, December , 2020 , 07:22