Campania socială de Paști: ”Acționăm comunitar, dăruim din suflet”, ediția a IV-a

  • 50.000,00 MDL

    Suma necesară
  • 0,00 MDL

    Suma donată
  • 15

    Zile rămase
Au fost acumulate 0%

Autor:

Sprijina.md

Minimum amount is MDL Maximum amount is MDL

Descrierea

Paștele este una din cele mai importante sărbători creștine si fiecare din noi dorește să le petreacă în condiții cel puțin decente. În acest context Sprijina.md și-a propus ajutorarea persoanelor defavorizate, în perioada Paștelui prin organizarea unei campanii de caritate cu genericul: ”Acționăm comunitar, dăruim din suflet”, ediția a IV-a.

Această perioadă este dedicată beneficiarilor proiectului respectiv iar voluntarii sunt implicați în campania de colectare de fonduri (bani, bunuri, produse alimentare, articole îmbrăcăminte și încălțăminte, dulciuri) pentru sprijinirea acestora în cadru organizat, în preajma Sfintelor Sărbători de Paște.

Beneficiari direcți: copiii și persoanele vârstnice, aflate în situație de criză, în principal ca urmare a imposibilității de a-şi asigura necesitățile de bază: hrană, igienă, îngrijire, copiii orfani instituționalizați și neinstituționalizați care provin din familii nevoiașe.

Consecvența în a-și îndeplini menirea sa statutară, Comunitate Tinerilor Ambițioși dorește să readucă zâmbetul și bucuria în rândul bătrânilor, copiilor instituționalizați, neinstituționalizați, orfani sau care provin din familii nevoiașe.

Comunitate Tinerilor Ambițioși selectează anual, în baza principiilor sale un număr de elevi și persoane vârstnice care să fie beneficiari, ai Campaniei “Caravana Iepurașului”.

Dacă cunoașteți familii care au nevoie în a fi ajutați, nu ezitați să ne scrieți la adresa de email: [email protected] sau să ne telefonați la nr. +373 60 333 123, iar împreună să putem face fapte bune.