Campanie umanitară de suflet dedicată unei fetiţe de 5 ani care are nevoie de tratament pentru a fi un copil normal

NEFINANȚAT
 • 109.200,00 lei

  Suma necesară
 • 1.677,72 lei

  Suma donată
 • 0

  Zile rămase
Au fost acumulate 1.54%

Autor:

Administrator Sprijina.md

Minimum amount is lei Maximum amount is lei

Descrierea

Mă numesc Zinaida, sunt mamă a trei copilași, doi băieți și o fetiță. Din păcate, fetița mea, Mihaela, în vârstă de 5 anișori, se confruntă cu o gravă problemă de sănătate. A fost diagnosticată cu hidrocefalie triventriculară moderată, tetrapareză spastică.

Istoria Mihaelei

Problemele fetiței mele au început la 6 luni de la naștere, pe 11 decembrie 2015, într-o dimineață, când a făcut febră. Ne-am adresat imediat la medicul de familie, care ne-a spitalizat de urgență. În dimineața următoare, când s-a trezit din somn, Mihaela era paralizată pe partea stângă, mânuța și piciorul nu se mișcau deloc. Medicii din raion ne-au transferat la Bălți, unde Mihaela a fost supusă diferitor investigații medicale, iar medicii ne-au anunțat că nu au ce face și că fetița trebuie transferată la Chișinău. Pe data de 14 decembrie ne-au transferat la Chișinău, în secția Reanimare somatică și, după diferite investigații, medicii i-au pus diagnosticul crunt – hidrocefalie triventriculară moderată, tetrapareză spastică.

Între timp, Mihaela a fost iarăși paralizată pe partea dreaptă, mînuța și piciorul. După câteva investigații la un aparat la EuroMed, mi s-a spus că este nevoie de operație.

Pe data de 5 ianuarie 2016 a fost operată la cap și de atunci Mihaela se simte un pic mai bine. Au urmat diferite investigații, tratamente, ședințe de recuperare, iar rezultatele au început să fie vizibile. Mihaela este o fetiță bravo, luptătoare, energică, care dorește să se bucure de copilăriea ei. Din păcate, deocamdată nu stă pe propriile picioare, nici măcar în funduleț nu stă, dar se vede pe zâmbetul ei că își dorește foarte mult să se facă bine.

În anul 2018 a urmat numeroase ședințe de kinetoterapie la un Centru privat și, în urma acestor ședințe, Mihaela a început să țină bine capul. Suntem mulțumiți de specialiștii acestui centru și ne dorim foarte mult să putem continua recuperarea, însă nu ne permitem financiar. Mă adresez către toți oamenii de bună credință și cu inima bună să ne ajute pentru ca Mihaela să devină un copil ca toţi ceilalţi; să contribuie la primul pas către o viaţă normală a fetiței mele.

Eu, ca mama, nu mă las bătuță, îmi doresc să-i pot, cât de cât, oferi o viață normală micuței mele, să-i ușurez din durerile care o chinuie zilnic și să poată fi un copilaș sănătos.

Avem nevoie de susținerea Dumneavoastră, avem nevoie de proceduri și tratamente, pe care nu ni le permitem financiar.

Vă rog foarte mult să ne ajutați, noi suntem o familie foarte simplă și cu venituri foarte modeste.

Vă mulțumim din suflet!

Cei ce doresc să o sprijine pe Mihaela, pot dona orice sumă în cadrul acestei Campanii. Pentru mai multe detalii cu privire la acest caz, o puteţi contacta pe dna Zinaida, mama fetiței, la numărul de telefon: 069225825.

  lista donatorilor
 • 1.268,72 lei
  Dorin Coseri
  25, July , 2021 , 12:19
 • 50,00 lei
  Anonymous
  19, April , 2021 , 05:56
 • 359,00 lei
  Anonymous
  20, February , 2021 , 01:14