”Child Dreams” – academia de dezvoltare personală pentru copii și adolescenți!

NEFINANȚAT
 • 100.000,00 lei

  Suma necesară
 • 450,00 lei

  Suma donată
 • 0

  Zile rămase
Au fost acumulate 0.45%

Autor:

Administrator Sprijina.md

Minimum amount is lei Maximum amount is lei

Descrierea

”Child Dreams” este o academie pentru copii cu vârste cuprinse între 3-16 ani în domeniul intelectual și creativ. Un spațiu non-formal al educației, deschis tuturor celor care cred în nevoia de afirmare de la cea mai fragedă vârstă.

În cadrul Academiei ”Child Dreams” copiii și adolescenții vor avea posibilitatea să studieze, gratuit, următoarele specialități: Artist; Actor; Jurnalist; Prezentator; Inventator; Inginer IT; Inginer robotică; Vlogger; Model; Antreprenor

Academia noastră pune la dispoziție un spectru larg de cursuri, în cadrul cărora copiii beneficiază de o abordare individuală și specifică vârstei: Pregătirea pre-școlară; Aritmetică mentală; Matematică olimpică; Bazele de antreprenoriat; Educația financiară; Bunele maniere regale; Bunele maniere în afaceri; Limba română; Limba rusă; Limba italiană; Limba spaniolă; Limba engleză; Siguranța online; Cinematografie; YouTube; Arta plastică – desen, pictură, aplicații, modelare, origami, etc.; Invenții științifice – experimente, creare invenții, etc.; Canto; Robotică; Programare; Excursii; Defilare; Istoria modei; Teoria modei; Arta actoriei; Arta recitării; Arta comunicării; Arta vorbirii; Arta foto și video; Montare video; Crearea și editarea fotografiilor; Securitatea cibernetică; Design și Animație.

Profesorii sunt, în mare parte, specialiști în domeniul în care activează, mulți dintre ei sunt părinții copiilor care fac parte din proiect. Spre exemplu, doamna Natalia Iasîbaș este prezentatoare TV la Moldova 1 și predă dicția și limba rusă. Alina Mitruț este cântăreață la Teatrul de Operă și Balet „Maria Bieșu” și va preda canto. O altă profesoară este Cristina Rus, de meserie ghid internațional în afaceri și poliglot, care predă limba engleză, italiană și spaniolă. Dianna Rotaru este vedetă, actriță și prezentatoare TV, care predă arta actoriei și arta vorbirii. Valeriu Cuțebov este antreprenor, inginer IT, educator, model, actor și producător, care predă copiilor celelalte discipline.

Copiii iubesc academia ”Child Dreams” și mereu așteaptă cu nerăbdare următoarele ore pentru că la noi predomină o atmosferă prietenoasă, iar profesorii respectă și încurajează individualitatea fiecărui elev, contribuind, astfel, la  dezvoltarea armonioasă a acestora.

Nu contează unde te-ai născut sau câți bani ai, contează că ai la dispoziție 24 de ore și e important ca în aceste ore să pui câte o cărămidă la succesul tău!

E important ca fiecare copil, de la o vârstă mică, să aibă cel puțin un vis, să realizeze că timpul este cel mai scump din lume, să-și pună întrebări și să-și exploreze propriile idei.

”Child Dreams” îi ajută pe copii să-și depășească limitele și îi încurajează să descopere, să dezvolte noi abilități, să învețe cum să se adapteze și cum să se exprime pe sine cât mai frumos!

Imaginați-vă lumea din jur dacă visele copiilor s-ar realiza. E timpul de a investi în copii și de a inspira un viitor mai bun pentru toți.

Istoria nu doar se citește dar și se scrie. Haideți să o scriem împreună!

Avem nevoie de 100.000 MDL pentru a procura următoarele lucruri:

 1. Cameră foto Canon EOS R6 + RF 24-105mm f/4-7.1 L IS STM
 2. Accesorii pentru cameră foto (stabilizator, rucsac, sticuri de memorie, bliț, microfoane micro fără fir pentru interviuri etc.)

Având o cameră profesionistă, vom putea fotografia și filma orice activitate a copiilor, în special, o vom folosi pentru filme de scurt metraj, spoturi publicitare, videoclipuri muzicale, interviuri, recitaluri de poezie și alte filmulețe video educaționale pentru copii.

A.O. ”CHILD DREAMS” a fost înfiinţată pe 22 ianuarie 2019 și, timp de doi ani, peste 1.000 de copii au urmat cursurile Academiei noastre. Cu noi visele devin realitate!

Pentru detalii: 078199699, Valeriu Cuțebov, președinte A.O. ”CHILD DREAMS”.

  lista donatorilor
 • 100,00 lei
  Elena Vasiliu
  20, July , 2021 , 10:13
 • 30,00 lei
  Cuțebov Valeriu
  08, July , 2021 , 08:14
 • 300,00 lei
  Ciobanu Victor
  08, July , 2021 , 05:37
 • 10,00 lei
  Anonymous
  06, July , 2021 , 10:21
 • 10,00 lei
  Cuțebov Valeriu
  06, July , 2021 , 09:23