Contribuie la construcția bisericii cu hramul „Icoana Maicii Domnului de Port-Artur”

NEFINANȚAT
 • 383.000,00 lei

  Suma necesară
 • 1.000,00 lei

  Suma donată
 • 0

  Zile rămase
Au fost acumulate 0.26%

Autor:

Mihail Costandache

Campania s-a finisat.

Descrierea

Comunitatea creștină ortodoxă Triumful Maicii Domnului din mun. Chișinău, Republica Moldova, în frunte cu preotul paroh Mihail Costandache, solicită respectuos sprijinul tuturor creștinilor de bună credință pentru susținerea construcției bisericii  cu hramul Icoanei Maicii Domnului de Port-Arthur, pictată în baza viziunii basarabeanului Teodor Katan.

Comunitatea creștină ortodoxă Triumful Maicii Domnului este formată din creștini ortodocși basarabeni, care și-au propus să depună eforturi pentru a deveni creștini prin trai și fapte nu doar prin botez.

Biserica comunității va servi drept loc de rugăciune și loc de adunare pentru discuții pe teme liturgice, de cateheză și de actualitate. Ne propunem să învățăm împreună cum să îndrăznim să biruim lumea, ispitele ei pentru ca să putem urma lui Hristos.

Din mijloacele comunității religioase au fost realizate lucrările de săpare a cotlovanului pozarea fundamentului și acum are loc zidirea pereților bisericii. Lăcașul sfânt este amplasat pe str. Maria Drăgan, nr. 44, sec. Ciocana, mun. Chișinău, Republica Moldova.

Vă mulțumim pentru că ați făcut cunoștință cu mesajul nostru și vă rugăm să înălțați rugăciune către Maica Domnului pentru ridicarea bisericilor inimilor noastre.

  lista donatorilor
 • 1.000,00 lei
  Anonymous
  03, August , 2021 , 08:10