Contribuie la dotarea Gimnaziului „Eleonora Romanescu” din s. Leușeni, r-nul Telenești cu o masă de tenis!

NEFINANȚAT
 • 10.000,00 lei

  Suma necesară
 • 0,00 lei

  Suma donată
 • 0

  Zile rămase
Au fost acumulate 0%

Autor:

Turcan Cezara

Minimum amount is lei Maximum amount is lei

Descrierea

Sportul nu este doar o modalitate de a ne păstra în formă, ci și o modalitate de a ne păstra mintea sănătoasă și moralele ridicate. Gimnaziul „Eleonora Romanescu” din s. Leușeni, r-nul Telenești dorește să ofere elevilor săi ocazia de a experimenta această rețetă morală în pauzele lor.

Necesitate: La fiecare pauză, coridoarele gimnaziului se umplu de zâmbete, râsete și energia elevilor. Cu toate acestea, în lipsa unei activități constructive, tinerii sunt adesea tentați de activități vicioase care pot dăuna dezvoltării lor integrale. Un simplu obiect, o masă de tenis de masă, poate transforma aceste momente în oportunități de recreere activă și sănătoasă.

Soluție: Noi, comunitatea Gimnaziului „Eleonora Romanescu”, solicităm sprijinul vostru pentru a achiziționa o masă de tenis de masă care va fi amplasată în coridorul școlii. Scopul? Să oferim elevilor noștri o modalitate sănătoasă de a se recrea și de a-și petrece pauzele într-un mod constructiv și plăcut.

Cum puteți ajuta?

 1. Donare directă: Contribuiți cu orice sumă pentru a ne ajuta să achiziționăm masa de tenis.
 2. Promovare: Răspândiți informația despre această campanie în rândul familiei, prietenilor și colegilor.
 3. Parteneriat: Dacă sunteți o organizație sau o companie, oferiți sponsorizări sau donații în natură pentru a ne ajuta să realizăm acest vis.

Rezultate așteptate:

 • Crearea unui spațiu activ pentru elevi în timpul pauzelor.
 • Reducerea tentației către activitățile vicioase.
 • Stimularea interesului pentru sport și activități sănătoase.

„Contribuie la dezvoltarea unei generații sănătoase și echilibrate! Sportul este o rețetă morală ce poate fi aplicată în fiecare zi. Fii parte din această schimbare și susține gimnaziul „Eleonora Romanescu”!”

Pentru mai multe detalii sau pentru a dona, vă rugăm să ne contactați la adresa de emailliaturcan@inbox.ru

Vă mulțumim pentru sprijin!