Copiii cu nevoi speciale din Moldova au nevoie de ajutor. Susține-i e cei de lângă tine!

  • 500.000,00 lei

    Suma necesară
  • 0,00 lei

    Suma donată
  • 332

    Zile rămase
Au fost acumulate 0%

Autor:

Administrator Sprijina.md

Minimum amount is lei Maximum amount is lei

Descrierea

Fundația Creștină de ajutorare Moldo-Olandeză a fost înregistrată în anul 2000 în Chișinău, Republica Moldova de către Dina Roșca.

Fundația sprijină și contribuie la soluționarea problemelor sociale ale copiilor ce fac parte din familiile cu deficiențe financiare, îndeosebi a celor invalizi, a celor cu dizabilități fizice. Nu sunt uitati nici persoane de vârsta a treia, care sunt singuratici, iar pensiile nu acoperă cheltuielile pentru achitarea serviciilor comunale. Astfel, Fundația încearcă să ajute o parte considerabilă a persoanelor social vulnerabile din Republica Moldova.

Beneficiarii proiectelor Fundației sunt aprovizionați cu produse alimentare, îmbracaminte, mobilier, medicamente, echipament sportiv, cărucioare pentru invalizi, cât și suport financiar în cazul unor situații de risc etc.

Fundația oferă educație și asistență socială copiilor din familii social vulnerabile nu numai la Centru de zi pentru Copii ci și în scoli dar și in zonele sărace ale comunității noastre. Munca noastră a ajutat sute de copii și familii pentru ca aceștia să aibă acces la o educație mai bună, la un adapost mai sigur, și la șanse egale în vederea îmbunatățirii traiului.

Pe lângă hrana de la Cantina Socială bătrânii singuratici primesc produse alimentare la domiciliu și asistență financiară în timpul spitalizării.

 

Fundația își aduce contribuția la toate activitățile de caritate organizate în țaăa de către autoritățile publice centrale și locale, fapt confirmat de nenumăratele mulțumiri și diplome din partea acestora.

În conformitate cu planul de dezvoltare se planifică construcțtia unui complex sportiv, pentru copiii cu dizabilități. În caz de realizare a proiectului dat, complexul respectiv va fi unicul în republică.

Ținem să mulțumim tuturor donatorilor și partenerilor pentru suport și colaborare, pentru munca dumneavoastra ce ajută la indeplinirea obiectivelor noastre, și anume de a susține membrii dezavantajați ai comunității noastre.

Sprijinul dumneavoastră ne ajută sa ne continuăm activitaţile!

Împreună salvăm vieți.

Mai multe detalii www.salvaticopiii.md