Cu emoție, dorință de a dărui și a bucura pe cei din jur. Campania ”Fii tu însuți Moș Crăciun” a ajuns la cea de-a V-a ediție

NEFINANȚAT
 • 50.000,00 lei

  Suma necesară
 • 13.093,87 lei

  Suma donată
 • 0

  Zile rămase
Au fost acumulate 26.19%

Autor:

Administrator sprijina.md

Campania s-a finisat.

Descrierea

Crăciunul este perioada din an în care lumea e cuprinsă de bucurie, de reîntâlnire cu cei dragi, dar este și momentul în care trebuie să ne gândim la cei nevoiași din jurul nostru. Noi, împreună, putem să aducem mângâiere, alinare, ajutor și speranță celor aflați în nevoie.

Toți copii merită să aibă parte de magia sărbătorilor de iarnă, de un Crăciun fericit, iar acest lucru stă în puterea noastră. Un simplu gest de bunătate din partea noastră poate însemna extrem de mult pentru ei.

Și în acest an dorim să menținem tradiția și să aducem Magia Crăciunului și a spiritului sărbătorilor de iarnă în familiile cu posibilități materiale reduse. Haideți și în acest an să fim buni! Oricine poate schița un zâmbet pe fața unui copil sau poate croi o bucurie. Iar cel mai frumos mod de a ne bucura este prin a face pe cineva să simtă cu adevărat ce înseamnă spiritul Crăciunului.

Din păcate, mii de copii din Republica Moldova nu au avut parte niciodată de un Crăciun adevărat. Iar atunci când nu ai nimic pe masă, când apa pătrunde în casă prin acoperișul spart sau când toate hainele sunt vechi și rupte, atmosfera sărbătorilor de iarnă este știrbită în fața grijilor de adult cu care acești copii se confruntă zilnic, nu doar de Crăciun.

În 2017, la ”Centrul de plasament temporar pentru copii cu dizabilități” din or. Hâncești am organizat serbarea de Crăciun, un program artistic, cadouri, emoții și, nu în ultimul rând, l-am adus pe Moș Crăciun în mijlocul lor.

În 2018, având experiența anilor precedenți, am combinat Campania de a-i face fericiți nu doar pe copii, dar și pe bătrânii țintuiți la pat din trei regiuni ale Moldovei.

În 2019, Campania a bătut filmul și așteptările noastre datorită sponsorilor și partenerilor media. Am reușit să procurăm animale pentru casă, paturi pentru copii, ca să aibă unde dormi, calculatoare și brăduți pentru fiecare familie, pe care i-am împodobit împreună.

Sperăm că și la ediția din acest an, indiferent de situația generată de pandemia din țară, vom putea să împodobim cu emoții brăduții, să le asigurăm dulciurile copilăriei și prezența Moșului în fiecare casă a beneficiarului.

Poți face parte și tu din povestea noastră, influențând viața a 50 de persoane în mod pozitiv (dacă cunoașteți astfel de cazuri, vă rugăm să ni le semnalați printr-un email). Alege să donezi orice sumă, iar la final vei ști că ai făcut o faptă bună.

Campania din acest an se desfășoară în perioada 15 noiembrie – 08 Ianuarie 2021.

Nu în ultimul rând, vă invităm și în acest an să faceți parte din echipa de ajutoare ale Moșului și să îndeplinim, împreună, dorințele copiilor la care este posibil ca acesta să nu mai ajungă, făcându-le, astfel, Sărbătorile mai frumoase!

Pentru mai multe detalii, poze și filmulețe, te invităm să ne urmărești pagina de Facebook: https://www.facebook.com/sprijina.md/

De asemenea, ne puteți contacta la adresa de email: info@sprijina.md sau la numărul de telefon: +373 79 126 126.

Acesta este felul nostru de a ne bucura, an de an, alături de copiii la care Moș Crăciun nu mai reușea să vină!

Vă mulțumim pentru că ne susțineți!

  lista donatorilor
 • 1.000,00 lei
  Stratan Valentina
  31, December , 2020 , 09:49
 • 200,00 lei
  Cecan Valerian
  29, December , 2020 , 11:09
 • 300,00 lei
  Anonymous
  28, December , 2020 , 12:37
 • 100,00 lei
  Victor Cojocari
  28, December , 2020 , 07:31
 • 897,50 lei
  Grigore Danuta
  27, December , 2020 , 05:25
 • 150,00 lei
  Anonymous
  27, December , 2020 , 05:10