Curăță Karma de Crăciun – donează

NEFINANȚAT
 • 100.000,00 lei

  Suma necesară
 • 590,37 lei

  Suma donată
 • 0

  Zile rămase
Au fost acumulate 0.59%

Autor:

Administrator sprijina.md

Campania s-a finisat.

Descrierea

Pășește în noul an, cu o karmă curată! Donează pentru inițiativa voluntarilor, care de la începutul crizei legate de COVID-19 au fost alături de persoanele vulnerabile din Moldova, afectate și mai mult de coronavirus. Anul acesta, vrem să-l ținem pe siguranță pe Moș Crăciun, care din cauza vârstei înaintate se află în izolare fiind în zona de risc din cauza coronavirusului. Fii tu, Moș Crăciun, donează, iar noi voluntarii Voluntarii inițiativei vom fi ajutoarele de nădejde ale Moșului și vor împărți daruri, pachete cu produse alimentare și igienice, de 17 kg persoanelor la cei care sună la Linia Verde și solicită ajutor.

Împreună putem fi cea mai tare echipă, tu vei fi un Moș Crăciun cu Karma curată – iar noi elfii ne vom îngriji ca fiecare beneficiar să aibă masa de Crăciun asigurată!

 „White Friday” este denumirea campaniei umanitare sub care Inițiativa Împreună Împotriva Covid-19 acum Oameni pentru oameni, dorește să strângă fonduri pentru a ajuta persoanele vulnerabile să primească în continuare alimente, dar și alte lucruri  strict necesare, mai ales, pe timp de iarnă.

Donaţiile colectate vor fi utilizate pentru:

 1.  Pachete alimentare şi igienice pentru persoanele aflate în dificultate, care apelează la Linia Verde sau despre care suntem informați.
 2. Măști de protecție pentru persoanele în etate sau vulnerabile, care de cele mai multe ori utilizează o singură mască până se rupe definitiv.
 3. Donații de încălțăminte, îmbrăcăminte pentru beneficiarii noștri care ne comunică că nu au ce purta sau nu au bani pentru a procura. 
 4. Fonduri pentru medicamente care ar putea salva și prelungi vieți.
 5. Daruri de Crăciun-selectarea a 30 de beneficiari care vor primi un pachet mai special de Crăciun. 
 6. De asemenea, cu ajutorul donațiilor din decembrie vrem să asigurăm menținerea funcțională a inițiativei și în primele luni ale anului 2021. 

Te invităm să urmărești pagina noastră Inițiativa Împreună Împotrivă Covid-19 / Voluntar.md dar și site-ul nostru volunar.md

  lista donatorilor
 • 195,19 lei
  Anonymous
  09, December , 2020 , 10:18
 • 195,18 lei
  Chisnenco
  09, December , 2020 , 08:14
 • 100,00 lei
  Anonymous
  08, December , 2020 , 09:48
 • 100,00 lei
  Constanța Dohotaru
  08, December , 2020 , 09:24