Donație pentru Hospices of Hope Moldova

NEFINANȚAT
 • 500.000,00 lei

  Suma necesară
 • 6.780,21 lei

  Suma donată
 • 0

  Zile rămase
Au fost acumulate 1.36%

Autor:

Administrator sprijina.md

Campania s-a finisat.

Descrierea

Vom lăsa în urmă anul acesta și din el vom lua toate lucrurile pozitive și bune pe care le-am învățat. Hospices of Hope lansează o campanie permanentă pentru anul 2021. Astfel cu ajutorul tău și al sponsorilor noștri vom reuși să contribuim la asigurarea continuității serviciilor de îngrijire paliativă oferite bolnavilor care se confruntă cu un diagnostic incurabil și repercusiunile acestuia, pacienți aflați în stadiu avansat de boală și care beneficiază de asistență paliativă gratuită în cadrul rețelei Hospices of Hope Moldova.

Tot ce trebuie să faci este să susții acest proiect printr-o donație iar în schimbul acesteia, pe lângă fapta bună pe care ai făcut-o și mulțumirile din partea noastră noi ne vom asigura că vei primi – în semn de apreciere pentru implicarea ta – ceva în plus.

Anul începe cu o campanie extrem de importantă în care vă îndemnăm să direcționați 2% din impozitul pe venit către Hospices of Hope Moldova. Lunar în cadrul rețelei noastre de servicii de îngrijire paliativă peste 200 de pacienți beneficiază gratuit, la domiciliu, de servicii medicale, sociale și psiho-emoționale. Direcționând cele 2% contribui direct la susținerea acestor servicii mult necesare bolnavilor de cancer. Acum e atât de ușor să faci un bine și să îi susții pe cei care au nevoie de ajutorul tău. E nevoie doar să incluzi codul fiscal al organizației noastre 1017620003086 în declarația pe venit în secțiunea M, fără a fi afectat propriul venit în vreun fel.

Colectăm fonduri pentru ei – cei peste 200 de beneficiari a rețelei Hospices of Hope Moldova.

Printre beneficiarii noștri este și Maxim de 17 ani, iar de la naștere a fost diagnosticat cu paralizie spastică cerebrală severă, tetrapareza spastică, retard psihomotor și verbal sever. Doi ani în urmă, Maxim, a fost direcționat de medicul de familie pentru a primi îngrijiri paliative.

”Chiar dacă nu poate comunica verbal, Maxim își exprimă emoțiile prin gesturi, se bucură foarte mult când echipa mobilă cu medici vine să îl viziteze, pentru el, echipa mobila sunt oaspeții și prietenii care îi fac viața lipsită de durere. Astfel de cazuri sunt multe, dar familia lui este un caz fericit în care mama are grijă de copil indiferent de afecțiunile de care suferă și se bucură de fiecare clipă trăită alături de el” spune Sergiu Dobrovolschi, șeful de echipa mobilă Soroca, Angelus Soroca.

Hospices of Hope Moldova lucrează din 2008 la creșterea accesului la servicii de îngrijire paliativă pentru bolnavii care suferă de cancer în stadii avansate și cu prognostic limitat de viață. La momentul actual, din rețeaua Hospices of Hope Moldova de Servicii de Îngrijire Paliativă fac parte cinci echipe mobile multidisciplinare care prestează servicii medico-sociale, în raioanele Orhei, Soroca, Ocnita, Cahul și Taraclia, pentru circa 200 de pacienți lunar. Toate serviciile oferite în cadrul rețelei sunt gratuite pentru beneficiari iar pentru a putea menține această activitate mult necesară este nevoie în permanență de resurse financiare suplimentare.

Doar împreună putem readuce speranța și da culoare zilelor celor care se confruntă cu o boală nemiloasă. Anual în Republica Moldova între 25.000-28.000 de persoane au nevoie de servicii de îngrijire paliativă.

  lista donatorilor
 • 1.073,53 lei
  Cheptene Anastasia
  22, October , 2021 , 08:31
 • 250,00 lei
  Anonymous
  17, October , 2021 , 09:59
 • 250,00 lei
  Olga Manole
  10, October , 2021 , 05:48
 • 100,00 lei
  Culai Eduard
  07, September , 2021 , 09:12
 • 150,00 lei
  Victoria T
  19, April , 2021 , 02:04
 • 150,00 lei
  Nadejda
  19, April , 2021 , 02:00