Donație pentru Hospices of Hope Moldova

 • 500.000,00 MDL

  Suma necesară
 • 1.700,00 MDL

  Suma donată
 • 343

  Zile rămase
Au fost acumulate 0.34%

Autor:

Administrator sprijina.md

Minimum amount is MDL Maximum amount is MDL

Descrierea

Vom lăsa în urmă anul acesta și din el vom lua toate lucrurile pozitive și bune pe care le-am învățat. Hospices of Hope lansează o campanie permanentă pentru anul 2021. Astfel cu ajutorul tău și al sponsorilor noștri vom reuși să contribuim la asigurarea continuității serviciilor de îngrijire paliativă oferite bolnavilor care se confruntă cu un diagnostic incurabil și repercusiunile acestuia, pacienți aflați în stadiu avansat de boală și care beneficiază de asistență paliativă gratuită în cadrul rețelei Hospices of Hope Moldova.

Tot ce trebuie să faci este să susții acest proiect printr-o donație iar în schimbul acesteia, pe lângă fapta bună pe care ai făcut-o și mulțumirile din partea noastră noi ne vom asigura că vei primi – în semn de apreciere pentru implicarea ta – ceva în plus.

Decembrie – Ianuarie – Dacă alegi să donezi în această perioadă, suma minimă de 100 MDL (5 euro) vei primi în schimbul donației tale 1L de bere de la partenerii noștri de la LaBREWtory Brewing Company http://labrewtory.md (30 litri disponibili) sau un borcan de ardei iuți marinați din cadrul Campaniei Foc Marinat.

Hospices of Hope Moldova lucrează din 2008 la creșterea accesului la servicii de îngrijire paliativă pentru bolnavii care suferă de cancer în stadii avansate și cu prognostic limitat de viață. La momentul actual, din rețeaua Hospices of Hope Moldova de Servicii de Îngrijire Paliativă fac parte cinci echipe mobile multidisciplinare care prestează servicii medico-sociale, în raioanele Orhei, Soroca, Ocnita, Cahul și Taraclia, pentru circa 200 de pacienți lunar. Toate serviciile oferite în cadrul rețelei sunt gratuite pentru beneficiari iar pentru a putea menține această activitate mult necesară este nevoie în permanență de resurse financiare suplimentare.

Doar împreună putem readuce speranța și da culoare zilelor celor care se confruntă cu o boală nemiloasă. Anual în Republica Moldova între 25.000-28.000 de persoane au nevoie de servicii de îngrijire paliativă.

  lista donatorilor
 • 500,00 MDL
  Guzun Dumitru
  02, January , 2021 , 06:57
 • 200,00 MDL
  Andreea M
  31, December , 2020 , 08:19
 • 1.000,00 MDL
  Diana
  30, December , 2020 , 08:42