Donație pentru lansarea cărții despre ”Cancer”

NEFINANȚAT
 • 25.000,00 MDL

  Suma necesară
 • 298,23 MDL

  Suma donată
 • 0

  Zile rămase
Au fost acumulate 1.19%

Autor:

Negrescu Nicoleta

Campania s-a finisat.

Descrierea

Sunt o adolescentă care își sărbătorea ziua de naștere ca niciodată, împlinise 14 ani. Exact  după o lună de la ziua mea, am fost internată la ”Institutul Oncologic” din Chișinău, atunci aflasem că sunt bolnavă de cancer.

25.03.2016, atunci exact a început totul, nu știam ce urmează,  a fost o luptă grea, dar una care poate fi învinsă total. Fata trecuse prin foarte multe obstacole, chinuri și durere ca într-un final în vara anului 2017 să terminat tratamentul.

Mi-as fi dorit să îmi fi spus cineva că lupta nu va fi grea, însă singurul lucru care nu trebuie să renunț era speranța. Simțeam că nu mai am putere sa merg mai departe, doar voiam să fug departe de toți. Am trăit durere, dar sa meritat fiecare secundă. Viața nu devine mai frumoasa prin întâmplare, ci prin o anumită schimbare

După ce am  împlinit vârsta de 16 ani, Negrescu Nicoleta, devin voluntar la ”Little People Republica Moldova”, ”Tinerii Moldovei” și transmitea zâmbete, optimism celorlalți copii.

După ce am suportat durerile nemaipomenite, în mine s-a deschis un talent, am scris o carte despre faptul ”Cum am învins Cancerul ?”.

”Viața e o luptă, deci luptă” – am scris aceasta carte cu scopul de a informa mai multa lume despre ,, Cancer” , am scris tot ce reprezintă cancerul și dacă se tratează . Vreau să afle lumea despre ce ar trebui sa facă în caz de ”Cancer”, cum sa devina optimiști si cum sa accepte realitate.

Una din principala problemă de ce am decis să depun proiectul pe platforma Sprijina.md este că nu am sursele necesare pentru a publica această carte. Costurile de editare, redactare și imprimare ajung la 20 – 25 mii de lei.

Scriu asta, deoarece îmi doresc ca mai multă lume să fie informată și să nu creadă că cancerul este o condamnare la moarte, vreau sa informez, ca exista șanse. Voi continua pentru că sunt o luptătoare și chiar de voi cădea singură mă voi ridica.

  lista donatorilor
 • 200,00 MDL
  Coroletcaia Lilia
  15, December , 2018 , 10:53
 • 98,23 MDL
  Anonymous
  14, December , 2018 , 08:38