Donează pentru a cumpăra o casă pentru Doina și copilul ei

NEFINANȚAT
  • 100.000,00 lei

    Suma necesară
  • 0,00 lei

    Suma donată
  • 0

    Zile rămase
Au fost acumulate 0%

Autor:

Doina Lungu

Campania s-a finisat.

Descrierea

Doina Lungu este un exemplu de voinţă şi ambiţie, cu toate că, la 21 de ani pe care îi are, viaţa ei a fost o luptă continuă pentru supraviețuire. Ea provine dintr-o familie vulnerabilă și are nevoie de sprijinul nostru.

Tânără este din satul Dubăsarii Vechi, r-nul Criuleni, are un copil de 3 ani și trece, momentan, printr-un proces de divorț.

Rămasă orfană de tată la vârsta de 8 ani, mama sa le-a crescut cu greu pe Doina și pe sora sa. Ani la rând, cele trei suflete s-au mutat dintr-o chirie în alta – neavând resurse financiare să își cumpere o locuință – până când, în final, au ajuns la capătul puterilor.

”Momentan stăm în chirie la Chișinău, pentru că aici găsești mai ușor de lucru. Mama, sora și nepoțelul meu care este bebeluș, locuiesc împreună la o altă gazdă. Nu avem o casă a noastră proprie și, din păcate, nu avem niciun sprijin de la nimeni și nici o posibilitate de a ne cumpăra una pe viitor. Ne este frică că într-o zi nu vom mai putea plăti chiriile și vom ajunge în stradă”, a declarat, îngrijorată, tânăra mămică.

Fără locuinţă, fără serviciu oficial şi neasigurată social, cu un copil minor, tânăra abia de se descurcă cu plata lunară a chiriei.

Visul ei este să aibă o căsuță cât de mică unde să se poată muta împreună cu familia sa.

”Vă rog să nu fiți indiferenți față de noi. Ajutați-ne, vă rog din toată inima, să ne cumpărăm și noi casa noastră, cuibușorul unde să locuim în liniște, să nu mai umblăm din casă în casă. Vă mulțumim pentru susținere”, a ținut să transmit tânăra mămică.

Vă îndemnăm, așadar, la un gest de generozitate! Să-i dăruim tinerei Doina Lungu un crâmpei de speranţă – o casă pentru ea şi familia ei.

Cei care vor să o ajute, pot dona, accesând butonul DONEAZĂ ONLINE. Orice donație este binevenită!

Pentru mai multe detalii puteți lua legătura cu Lungu Doina: +37368148763.