Donează pentru copiii la care Moș Crăciun nu poate ajunge!

NEFINANȚAT
 • 15.000,00 MDL

  Suma necesară
 • 384,62 MDL

  Suma donată
 • 0

  Zile rămase
Au fost acumulate 2.56%

Autor:

Nistor Lazar

Campania s-a finisat.

Descrierea

Dacă vrei să fii bucuros pentru câteva momente, cumpără-ţi ceva drăguţ, umple-ţi masa cu bunătăţi, răsfaţă-te. Dacă vrei să simţi adevărata fericire, fă ceva pentru cei din jur! Cumpără-i o supă caldă unui bătrân, donează lucruri pe care nu le mai foloseşti unei familii nevoiaşe, du-le dulciuri copiilor la care Moşul nu poate trece anul acesta. Fii tu Moş Crăciun şi îi vei face sufletului tău cel mai frumos cadou!

Comunitatea Tinerilor Ambiţioşi în parteneriat cu Senatul Studențesc al ASEM, continuă tradiția și organizează pentru al IV-a an consecutiv, Caravana de Crăciun ”Fii tu însuți Moș Crăciun” ce are drept scop ajutorarea persoanelor cu care viața a fost mai puțin generoasă.

În perioada 10-23 decembrie 2019, te invităm să contribui la umplerea sacului cu bunuri pentru 3 familii nevoiașe din raionul Telenești, Hîncești și Anenii-Noi.

*Sursa foto: Caravana de Crăciun ”Fii tu însuți Moș Crăciun”, ediția a I-a la Telenești.

Toți cei care vor să devină un spiriduș al Moșului și să aducă lumina pe chipul copiilor nevoiași, sunt așteptați să contribuie cu bunuri materiale sub formă de îmbrăcăminte, încălțăminte, jucării, alimente și/sau bani.

Cadourile vor include produse alimentare și de igienă pentru fiecare familie, precum și masa de sărbătoare. Dacă dorești ca donația ta să meargă pentru familiile dintr-un anumit raion, te rog să ne scrii

Indiferent de cât de mare sau mică este contribuția ta, ea va aduce un zâmbet pe fața unui copil. Implică-te cum poți!

P.S. Donatorilor li se va prezenta raport despre desfășurarea evenimentului și rezultatele lui.

Vă mulțumim anticipat pentru susținere!

*Sursa foto principală: Caravana de Crăciun ”Fii tu însuți Moș Crăciun”, ediția a III-a la Hîncești.

Se actualizează.

  lista donatorilor
 • 384,62 MDL
  Anonymous
  11, December , 2019 , 10:57