Donează pentru o oportunitate

NEFINANȚAT
  • 70.000,00 MDL

    Suma necesară
  • 200,00 MDL

    Suma donată
  • 0

    Zile rămase
Au fost acumulate 0.29%

Autor:

Centrul de Informare și Resurse PRO BONO

Campania s-a finisat.

Descrierea

Tinerii sec. 21 sunt setoși de cunoștințe. Aceștia sunt mereu în căutare de oportunități care le-ar permite să se dezvolte multilateral și le-ar asigura viitorul. Este foarte important să existe o platformă care va face acest lucru posibil. Astfel, a fost creat portalul youth.md. Platforma întrunește cei mai entuziaști tineri care colectează, scriu și diseminează cele mai relevante oportunități pentru tineri, în mod gratuit, constant, simplu, compilat sau personalizat.

Indiferent de nivelul de cunoștințe pe care le posedă, de preferințele pe care le au sau de domeniul din care provin tinerii, youth.md are menirea să le ofere ceea ce caută și ceea ce nu reușesc să găsească într-un singur loc. Bursele, ofertele de angajare, evenimentele de cultură, educație, internship-urile – tot ce este mai interesant pentru tineri, își dau întâlnire pe www.youth.md.

Și pentru că scriem despre lucruri care nu sunt virale, despre „Breaking news”, tragic sau șocant, este dificil „să ajungem” la cât mai mulți tineri și să fim luați în serios. Însă vrem ca acest lucru să se întâmple. Ne dorim să educăm o generație sănătoasă emoțional, care este capabilă să identifice cele mai eficiente moduri de a se informa, de a se angaja și a deveni mai buni în domeniul pe care îl profesează.

Putem face acest lucru cu ajutorul tău. Donează pentru o oportunitate și asigură-ți viitorul tău, al copilului sau aproapelui tău. Contribuie și dă-ne astfel de înțeles că ceea ce facem are sens și că ai nevoie. Totodată, cunoaștem că mai puțini tineri din afara Chișinăului au acces la astfel de oportunități. Asta ne motivează să muncim și mai mult, pentru a avea o reprezentativitate mai mare. Acești tineri au nevoie de noi, deci au nevoie și de tine. Donând îi vei asigura cu o oportunitate. Noi, doar vom avea grijă ca aceasta să ajungă la ei.

DOVADA PLĂȚII.

    lista donatorilor
  • 200,00 MDL
    Igor Ciurea
    05, December , 2018 , 02:46