Donează pentru procurarea unei case familiei Dedov din satul Pînzăreni, r-nul Fălești

NEFINANȚAT
  • 100.000,00 lei

    Suma necesară
  • 0,00 lei

    Suma donată
  • 0

    Zile rămase
Au fost acumulate 0%

Autor:

Administrator sprijina.md

Minimum amount is lei Maximum amount is lei

Descrierea

Cu mulți ani în urma casa noastră a suferit un incendiu și după asta sa dărâmat, tata a făcut un sărai cu o cameră și un coridor, dar după multi ani de zile ușile și ferestrele sunt vechi, podeaua deja e putreda, iarna e friguros, mobila și ea este foarte veche și pereții sunt mucezi deoarece are fundament foarte mic căsuța , mama este invalidă de gradul III, tata are și el probleme de sănătate, mergem în ospețe rar deoarece este greu cu copii într-o camera de stat și imi doresc foarte mult o casa noua pentru părinți dar nu ii pot ajuta cu aceasta suma dar vreau sa le fac un cadou sa se bucure și sa poată primi oaspeți

În urmă cu mulți ani viața familiei Dedov Tatiana, născută la 26.04.1966 și a lui Dedov Alexei, născut la 25.09.1969 din satul Pînzăreni, r-nul Fălești s-a schimbat în totalitate. Un incendiu le-au mistuit casa, astfel într-o clipă au rămas fără nimic.

 

După acest tragic incident, membrii familiei și-au reunit forțele și au construit un sărai cu o cămăruță și un coridor. În timp, condițiile de trai au devenit greu de suportat, iarna fiind foarte frig. Ușile și ferestrele sunt vechi, podeaua deja e putredă, mobila este și ea foarte veche iar pereții prind mucegai deoarece căsuța are un fundament foarte mic.

Ina Dedov, fiica acestora își dorește foarte mult să le ofere părinților o casă nouă, întrucât aceștia deja sunt în vârstă și nu le mai permit puterile, mama sa este invalidă de gradul 3, iar tatăl are și el probleme de sănătate. Este bine pentru sănătatea lor să locuiască într-o încăpere uscată, călduță, unde nu mai există umiditate și mucegai.

Suma este impunătoare pentru ea, dar cu sprijinul tuturor are speranța că părinții vor avea o nouă căsuță unde se vor putea bucura de bătrânețe alături de nepoței.

Dar din dar se face rai și împreună vom reuși să ajutăm o familie să își trăiască bătrânețea fără griji!