Donează un ”Ghiozdan Călător”, echipat cu rechizite școlare, pentru un copil nevoiaș!

NEFINANȚAT
 • 100.000,00 lei

  Suma necesară
 • 5.095,37 lei

  Suma donată
 • 0

  Zile rămase
Au fost acumulate 5.10%

Autor:

Administrator Sprijina.md

Minimum amount is lei Maximum amount is lei

Descrierea

Platforma de crowdfunding www.sprijina.md și Asociația pentru Relaţii Comunitare, demarează cea de-a IV-a ediție a Campaniei “Ghiozdanul Călător”, pentru a susține copiii proveniți din familii fără posibilități financiare să-și pregătească ghiozdanul pentru noul an școlar. Acțiunea este menită să îi facă pe copii să trăiască bucuria de a învăța și, totodată, să îi ajute să înțeleagă că educația este o investiție pentru un viitor mai bun.

”Educația este aspectul cel mai important al unei societăți. Din păcate, nu fiecare copil are posibilitatea sa meargă la școală cu un ghiozdan nou în spate, plin cu rechizitele necesare studiului, iar acest lucru se reflect, inevitabil, și asupra șanselor de reușită pe care un copil le are la școală. Din acest motiv am lansat Campania „Ghiozdanul Călător”, ajunsă în acest an la a IV-a ediție, și sperăm să ajungem cu ghiozdanul plin la toți copiii care fac parte din familii vulnerabile, care sunt crescuți, în general, de mame rămase singure sau bunici care abia de supraviețuiesc din banii pe care îi câștigă, la cei care se confruntă cu probleme de sănătate, la toți cei care au nevoie de sprijin. Donând un ghiozdan echipat, îi oferi unui copil șansa unui viitor mai bun”, ne-a declarat Nistor Lazar, președintele Asociației pentru Relaţii Comunitare.

Ca și la edițiile precedente, preconizăm să pregătim peste 100 de ghiozdane noi, echipate cu rechizite școlare, care vor ajunge la copiii din familii social-vulnerabile din mai multe raioane ale țării.

Astfel, ne adresăm persoanelor care vor cumpăra rechizite şcolare în perioada premergătoare începerii anului şcolar, să doneze o parte din ele acestor copii.

Există 2 posibilități pentru a susține un copil din mediul rural să meargă la școală!

-Să donați ghiozdanul echipat cu toate rechizitele necesare pentru întreg anul de studii;

-Sau să donați fondurile necesare în cadrul campaniei de pe platforma www.sprijina.md sau prin PayPal, astfel încât noi să pregătim un ghiozdan echipat cu rechizite.

Cei care doresc să contribuie la campania concentrată pe susţinerea educaţiei copiilor şi adolescenţilor, prin donarea, propriu-zisă, a ghiozdanului cu rechizite, vă sugerăm și care sunt lucrurile de maximă importanță pe care acesta ar trebui să le conțină. Deci, un ghiozdan poate conține: 10 caiete de matematică, 10 caiete de limbă română, un caiet de muzică, o mapă pentru desen, hârtie colorată, un penar, un set de creioane colorate, 5 pixuri, acuarelă și 2 pensule, clei uscat, creioane simple, riglă, set de învelitori, radieră, ascuțitoare și alte obiecte utile unui elev.

Este indicat ca ghiozdanele să fie echipate pentru băieți sau pentru fete și pe niveluri de învățământ: primar, gimnaziu sau liceu.

Campania se derulează în perioada 7 iulie – 25 august 2021.

Vă promitem că vom posta poze și video cu acești copii, respectiv și toate cheltuielile care s-au făcut în cel mai transparent mod posibil!

Haideți împreună cu noi să fim alături de familiile care cu greu fac față cheltuielilor mari de la început de an școlar. Un gest mic poate însemna o schimbare mare pentru un copil aflat la început de drum!

Astfel, toți cei care doresc să se implice în acest proiect sunt așteptați cu drag la sediul Asociației pentru Relații Comunitare, în fiecare zi de luni până vineri, în intervalul orar 09:00 –  18:00.

Pentru informații despre localizarea sediului sau oricare alte informații, ne poți contacta la numărul +373 79 126 126.

Declarăm Campania deschisă! Doar împreună putem asigura copiilor un viitor frumos și reușit, chiar din prima zi de școală!

  lista donatorilor
 • 2.000,00 lei
  AGROPLAI GUZUN
  24, August , 2021 , 04:27
 • 105,00 lei
  AGROPLAI GUZUN
  24, August , 2021 , 04:18
 • 500,00 lei
  Anonymous
  05, August , 2021 , 02:11
 • 200,00 lei
  Ana
  05, August , 2021 , 02:06
 • 500,00 lei
  Anonymous
  28, July , 2021 , 09:01
 • 150,00 lei
  Anonymous
  28, July , 2021 , 06:31