Echipament pentru transmiterea online a ședințelor Consiliului Local Pruteni

NEFINANȚAT
  • 6.000,00 lei

    Suma necesară
  • 0,00 lei

    Suma donată
  • 0

    Zile rămase
Au fost acumulate 0%

Autor:

Administrator Sprijina.md

Minimum amount is lei Maximum amount is lei

Descrierea

Dragi prieteni! Pe 14 decembrie 2020 a fost aprobat DEMERSUL cu privire la transparenţa în luarea deciziilor în Administraţia Publică Locală, de către Consiliul comunei Pruteni, r. Fălești. Prin urmare, dorim să oferim posibilitatea tuturor cetățenilor comunei Pruteni să urmărească în direct ședințele Consiliului Local. Iar pentru a fi posibilă această transmise LIVE, avem nevoie de echipament special.

Menţionăm că şi în 2017 a fost votată o asemenea iniţiativă, însă, din păcate, nu a fost implementată de fosta conducere. Acum, după aproape 4 ani, avem şansa de a ne implica fiecare în procesul de dezvoltare a comunei Pruteni.

Prin urmare, lansăm această campanie pentru a aduna fonduri necesare cumpărării unui echipament, precum camera web și dispozitive de transmisie în mediul online. Avem nevoie de acest lucru, pentru ca cetățenii comunei să poată afla proiectele dezbătute și hotărârile luate de către consilierii locali, să fie informați cu privire la ce se întâmplă în Consiliulul Local și cum sunt reprezentați de cei pe care i-au ales.

Scopul proiectului:

-Va reprezinta o modalitate de reformare a administrației publice locale;
-Va contribui la reducerea corupţiei şi a proastei funcţionări a administraţiei
publice, prin faptul monitorizării activităţii funcţionatilor publici;
-Va îmbunătăţi procesul de comunicare între cetăţeni şi administraţia publică locală;
-Va garanta dreptul locuitorilor com. Pruteni de a avea acces la informaţii clare, cu privire la diferitele chestiuni de interes pentru comunitatea locală şi de a-şi expune opiniile privind deciziile importante care le afectează viitorul.

Prin intermediul transmisiunii, fiecare din noi va putea analiza orice decizie luată în APL şi, totodată, vom putea contribui împreună la elaborarea unei strategii în dezvoltarea comunei noastre.

Chiar dacă suntem plecaţi din localitate, suntem siguri că fiecare dintre noi poate veni cu idei, suport și a fi, cumva, mai aproape de casă! Avem convingerea că împreună putem procura echipamentul necesar în vederea realizării acestui proiect!

Apreciem în mod deosebit sprijinul Dumneavoastră şi vă asigurăm de întregul nostrum respect!

Vă mulțumim!