EduAl Educație+ VR

NEFINANȚAT
  • 12.000,00 MDL

    Suma necesară
  • 0,00 MDL

    Suma donată
  • 0

    Zile rămase
Au fost acumulate 0%

Autor:

Magdei Octavian

Campania s-a finisat.

Descrierea

Pentru tineri educației e ceva plictisitor și total neinteresant. La istorie ne cufundăm în cuvinte și cifre, ci nu în evenimente, la geografie vedem doar harta și uneori globul, dar noi, un grup de 4 persoane, am găsit o soluție inovativă și creativă. Noi utilizăm tehnologia Realității Virtuale pentru a întoarce tinerii cu fața spre școală.

Cu ajutorul unor programe elaborate de noi putem să le arătăm tinerilor alte țări și practic să îi ,, teleportăm” în acea regiune geografică, iar la istorie putem să alegem unde și când plecăm, putem să ne cufundăm în epoca de care avem nevoie.

Noi deja am realizat câteva activității cu susținerea IVENTO Moldova, am realizat o călătorie spre centrul Pământului și în jurul lui, diferite Quest-uri cu tematică Matematica și Fizica.

Motivația și interesul este ceea ce îi mișcă le tineri înainte, iar ce poate fi mai interesant decât realitatea virtuală?
Dezvoltarea ideii în continuare are nevoie de finanțe și parteneriate, pentru a îmbunătăți calitatea produselor și a mări numărul de Ochelari VR care va mări și numărul de participanți posibili.

Mulțumim anticipat tuturor, ne puteți contacta și urmări pe pagina de Facebook.