Global Learning School

NEFINANȚAT
 • 10.000,00 lei

  Suma necesar─â
 • 2.100,00 lei

  Suma donat─â
 • 0

  Zile r─âmase
Au fost acumulate 21.00%

Autor:

AIESEC-in-Chișinău

Campania s-a finisat.

Descrierea

Despre AIESEC

AIESEC este o organiza╚Ťie interna╚Ťional─â ce are drept scop antrenarea spiritului de lider ├«n tinerii din ├«ntreaga lume. Acest lucru este realizat datorit─â schimbului de experien╚Ť─â pe care ├«l au voluntarii ├«n cadrul proiectelor organizate de entitate. ┬á

Global Learning School

Educa╚Ťie ╚Öi incluziune social─â – despre aceste dou─â lucruri este Global Learning School. Proiectul reprezint─â o oportunitate pentru copiii din centrele pentru educa╚Ťie incluziv─â, unde ace╚Ötia vor interac╚Ťiona cu tineri interna╚Ťionali ╚Öi vor explora alte culturi. La fel participan╚Ťii interna╚Ťionali vor preg─âti un ╚Öir de sesiuni, unde vor aborda teme precum comunicarea eficient─â, solu╚Ťionarea conflictelor, modul s─ân─âtos de via╚Ť─â ╚Öi alte teme actuale ╚Öi benefice pentru copii cu v├órst─â cuprins─â ├«ntre 12-18 ani.

Scopul proiectului este de a contribui la facilitarea incluziunii în societate a copiilor din familiile social vulnerabile.

Mai mult ca at├ót, anul acesta proiectul este condimentat cu un nou element. Membrii organiza╚Ťiei AIESEC in Chi╚Öin─âu vor organiza o ╚ścoal─â de Public Speaking pentru tinerii locali, dar ╚Öi cei interna╚Ťionali. ├Än cadrul ╚Öcolii tinerii vor acumula cuno╚Ötin╚Ťe privind vorbitul ├«n public, oratorie ╚Öi dic╚Ťie.

Prin participarea la acest curs, tinerii vor dob├óndi mai mult─â ├«ncredere ├«n fa╚Ťa unui public, vor putea s─â-╚Öi formuleze un mesaj clar ╚Öi structurat ╚Öi nu ├«n ultimul r├ónd ├«╚Öi vor dezvolta abilit─â╚Ťile de leadership.

Pentru ce avem nevoie de bani?

Acoperirea costurilor pentru:

 1. Cazarea participan╚Ťilor interna╚Ťionali.
 2. Transportul în școlile din regiuni.
 3. Asigurarea logisticii pentru ╚ścoala de Public Speaking (carnete, pixuri, foi, markere etc.)

.

De ce trebuie s─â don─âm?

Global Learning School este un proiect extrem de ambi╚Ťios, scopul c─âruia se rezum─â la un singur cuv├ónt – EDUCA╚ÜIE.

Prin intermediul proiectului vor fi antrena╚Ťi copiii cu necesit─â╚Ťi speciale din 5 ╚Öcoli din Republica Moldova, pe o perioad─â de 4 s─âpt─âm├óni. Ace╚Ötia vor beneficia de training-uri din partea participan╚Ťilor interna╚Ťionali. Noi sper─âm ca interac╚Ťiunea dintre ace╚Ötia s─â contribuie la educarea copiilor ╚Öi s─â le ofere un mediu de ├«nv─â╚Ťare interactiv ╚Öi eficient.

La fel, ├«n jur de 40 de tineri, at├ót locali c├ót ╚Öi interna╚Ťionali ├«╚Öi vor dezvolta ╚Öi antrena abilitatea de a vorbi ├«n public, pe o perioad─â de 4 s─âpt─âm├óni. Prin aceste cursuri tinerii vor trece peste frica de a vorbi ├«n public ╚Öi vor dezvolta ├«ncrederea ├«n sine.

Proiectele AIESEC din anul 2018:

  lista donatorilor
 • 300,00 lei
  Radu Mihaela
  23, January , 2019 , 03:16
 • 100,00 lei
  Victoria Ulinici
  21, January , 2019 , 06:09
 • 200,00 lei
  Mihaela Popa
  21, January , 2019 , 04:34
 • 300,00 lei
  Nicolaescu Tatiana
  09, January , 2019 , 04:40
 • 400,00 lei
  Natalia Baxanean
  07, January , 2019 , 08:51
 • 500,00 lei
  Marius Adauge
  07, January , 2019 , 08:35