Împreună, dăruim bătrâneți frumoase! Donează – să hrănim bătrânii la nevoie!

NEFINANȚAT
  • 5.000,00 lei

    Suma necesară
  • 0,00 lei

    Suma donată
  • 0

    Zile rămase
Au fost acumulate 0%

Autor:

Administrator Sprijina.md

Minimum amount is lei Maximum amount is lei

Descrierea

Niciodată singuri este despre „a fi împreună”: împreună în cauza singurătății vârstnicilor, împreună pentru demnitate la orice vârstă, împreună prin voluntariat și implicare, pentru un impact de durată în viața bătrânilor noștri.

Proiectul SAFE (SAFE Assistance for Elderly) este specializat în îngrijiri socio-medicale la domiciliu, pentru bătrânii peste 65 ani, singuri, cu afecțiuni cronice și surse de venit reduse.

Săptămânal, voluntarii YOUNGCaritasMoldova livrează 40 prânzuri calde celor mai nevoiași, mulțumită parteneriatului cu Fundația de Binefacere ”Casa Providenței”. Totuși, pentru a livra aceste prânzuri avem nevoie de veselă de unică folosință, biodegradabilă.

În proiectul SAFE avem 50 de bătrâni singuratici și imobilizați la pat a căror unică speranță de dragoste, grijă și atenție este #CaritasMoldova. 2160 vase pentru felul întâi 300ml şi 2160 vase pentru felul principal 300ml – pentru 2021-2022

Anual, în cadrul acestui proiect, beneficiază de asistență socială, medicală, emoțională și comunitară cca 250 beneficiari. În prezent, acest serviciu este oferit de echipele Caritas Moldova în 4 Centre Medico-sociale: Chişinău, Stîrcea (raionul Glodeni), Rașcov (raionul Camenca), Rîbnița.

E normal să fim alături de bătrânii singuri! Și te rugăm să ne ajuți, cu orice sumă, să avem grijă de ei, mai mult că oricând, în această perioadă. Alege să donezi o singură dată sau lunar. Îți mulțumim!

Pentru mai multe detalii despre proiect puteți accesa link-ul AICI sau telefonic: +373 78 800 210 – Victoria.