Împreună pentru o nouă șansă: Ajută o familie din Leova să-și reconstruiască viața după un incendiu devastator!

NEFINANȚAT
 • 100.000,00 lei

  Suma necesară
 • 250,00 lei

  Suma donată
 • 0

  Zile rămase
Au fost acumulate 0.25%

Autor:

Administrator Sprijina.md

Minimum amount is lei Maximum amount is lei

Descrierea

Dragii noștri,

Ne adresăm vouă astăzi cu o rugăminte de ajutor pentru o familie din Leova care a avut parte de o încercare cu adevărat devastatoare. În urma unui incendiu nemilos, casa în care locuiau cu cei doi copii a fost cuprinsă de flăcări, lăsându-i fără acoperiș deasupra capului. Aproape totul a fost distrus, toate bunurile acumulate de-a lungul vieții, toate amintirile și lucrurile dragi au fost transformate în cenușă.

Casa trebuie acum reconstruită practic de la zero. Pentru a refăcea podul, a restabili pereții, a schimba podeaua și ușile, este nevoie de materiale de construcție și de tehnică. Dar mai presus de toate, este nevoie de bunătate și solidaritate.

Banii colectați în cadrul acestei campanii de strângere de fonduri vor fi utilizați integral pentru a procura aceste materiale și pentru a ajuta această familie să reconstruiască căminul lor. Suntem încrezători că împreună, cu suflete mari și dorința de a ajuta, putem transforma această tragedie într-o poveste de speranță și reconstrucție.

Orice ajutor este binevenit și apreciat. Fie că este vorba de un leu sau de o sută, fiecare contribuție contează și face o diferență reală în viața acestei familii. Nu putem aduce înapoi lucrurile lor personale și amintirile pierdute, dar le putem oferi un start nou și un loc în care să se simtă din nou ca acasă.

Dacă doriți să contribuiți sau aveți întrebări, vă rugăm să contactați pe Oxana Diaconu la numărul de telefon +373 67 576 171.

Împreună, putem face o diferență și putem ajuta această familie să treacă peste această grea încercare.

Vă mulțumim din suflet pentru orice ajutor și pentru generozitatea voastră. Fiecare gest contează și împreună putem reface un cămin pentru această familie.

  lista donatorilor
 • 200,00 lei
  Anonymous
  14, July , 2023 , 04:28
 • 50,00 lei
  Anonymous
  12, July , 2023 , 03:33