Îndeplinește un vis, Fii tu însuți Moș Crăciun!

  • 100.000,00 lei

    Suma necesară
  • 0,00 lei

    Suma donată
  • 30

    Zile rămase
Au fost acumulate 0%

Autor:

Administrator Sprijina.md

Minimum amount is lei Maximum amount is lei

Descrierea

Dragi prieteni și susținători,

În această perioadă magică a anului, când strălucirea zăpezii și strălucirea luminilor de sărbătoare aduc un zâmbet pe fețele tuturor, Asociația pentru Relații Comunitare vă invită să împărtășiți spiritul Crăciunului prin generozitatea voastră.

Lansăm cu entuziasm a IV-a ediție a campaniei noastre sociale „Fii și tu însuți Moș Crăciun”, dedicată aducerii bucuriei și speranței în inimile copiilor și bătrânilor din localitățile Telenești și Criva. Scopul nostru este simplu, dar profund: să aducem un zâmbet, căldură și confort celor care au nevoie mai mult decât oricând în aceste vremuri.

Noutate Importanta: Dacă doriți să contribuiți cu produse neperisabile, jucării sau cadouri, vă invităm cu căldură să le aduceți la oficiul nostru în zilele de marți și joi, între orele 09:00 și 15:00. Fiecare articol donat va fi un dar prețios pentru cineva în această sărbătoare.

Fiecare donație, mare sau mică, contribuie la crearea pungilor de cadouri pline de produse esențiale și mici surprize, care vor fi repartizate pentru a ilumina sărbătorile celor mai puțin norocoși. Împreună, putem asigura că niciun copil și niciun bătrân nu va fi uitat în această perioadă specială a anului.

Contribuția dumneavoastră poate fi făcută prin intermediul platformei noastre sprijina.md, unde fiecare donație este pasul nostru împreună spre un Crăciun mai fericit și mai cald pentru toți.

Vă mulțumim din suflet pentru generozitatea și spiritul dumneavoastră comunitar. Împreună, aducem magia Crăciunului în inimile și casele celor care au nevoie.

Cu speranță și recunoștință,

oamenii platformei Sprijina.md