inVision – donează pentru educație

NEFINANȚAT
 • 10.000,00 lei

  Suma necesară
 • 1.219,28 lei

  Suma donată
 • 0

  Zile rămase
Au fost acumulate 12.19%

Autor:

Capbatut Milena

Campania s-a finisat.

Descrierea

Despre AIESEC

AIESEC este o organizație internațională al cărei principal scop este dezvoltarea potențialului de leadership al tinerilor și pregătirea lor, într-un cadru non-formal, pentru a aduce un plus de valoare comunității din care fac parte.

inVision este un proiect marca AIESEC în Chișinău, care își propune să învețe tinerii din Moldova cum să filmeze și să editeze un video și, în același timp, să crească nivelul de conștientizare a Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă, setate de către Națiunile Unite.

Fiecare participant va avea ocazia să învețe sau să-și performeze abilitățile de filmare și montare video de la specialiști în domeniu, iar, mai apoi, să creeze de sine stătător materiale foto și video care vor fi plasate pe diferite canale media. Începând cu luna iulie, 30 de tineri locali împreună cu 7 voluntari internaționali din țări ca Turcia, Pakistan şi China, vor beneficia de un curs de montare a video-urilor, la finalul căruia vor filma în localitățile Moldovei un scurt metraj ce va reflecta tematica  minorităților etnice.

Participanții vor fi grupați în echipe, iar la sfârșit de proiect fiecare va trebuie să-ți prezinte propriul filmuleț, care va fi publicat și promovat pe pagina AIESEC in Chișinău

Pentru ce avem nevoie de bani?

Acoperirea costurilor pentru:
1. Transportul în regiuni.
2. Asigurarea logisticii pentru inVision (carnete, pixuri, foi, markere etc.)
3. Cazarea participanților internaționali pe durata proiectului.

De ce trebuie să donăm?

inVision este proiectul ce pune accent pe tendințele digitale din societate și ține pasul cu dezvoltarea acestora. Prioritar fiind informarea tinerilor despre toate aspectele tehnice și nu doar din domeniul dat. Un alt accent se pune pe conexiune dintre specialiștii și tinerii ambițioși, care prin interacțiune dată își pot dezvolta anumite abilități. Echipa ce va filma cel mai reușit scurt metraj va beneficia de un internship în cadrul unor companii media.

  lista donatorilor
 • 500,00 lei
  Dandara Alina
  16, July , 2019 , 06:28
 • 100,00 lei
  Otel Sorin
  27, June , 2019 , 06:15
 • 619,28 lei
  Marius Adauge
  27, June , 2019 , 09:32