Izolarea termică a Școlii Sportive Specializate de Rezerve Olimpice din orașul Călărași

NEFINANȚAT
  • 63.000,00 lei

    Suma necesară
  • 0,00 lei

    Suma donată
  • 0

    Zile rămase
Au fost acumulate 0%

Autor:

Administrator sprijina.md

Minimum amount is lei Maximum amount is lei

Descrierea

Stimați cetățeni și băștinași ai orașului Călărași,

În cadrul Programului de grant ” Diaspora Acasă Reușește DAR 1+3” primăria orașului Călărași inițiază realizarea în comun cu Dvs a proiectului de Izolarea Termică a Școlii Sportive Specializate de Rezerve Olimpice din orașul Călărași pentru anul 2021.

Clădirea nu a fost niciodată izolată termic, iar pereții exteriori sunt deteriorați, clădirea necesită îmbunătățiri imediate. Proiectul prevede reducerea consumului de energie utilizată pentru încălzirea instituției și anume prin izolarea termică a pereților exteriori și a pardoselii. Se prevede reducerea consumului de gaze naturale cu aproximativ 30% anual. La fel 120 de copiii și tineri anual vor beneficia de condiții mai bune de antrenament.

Școala Sportivă Specializată de Rezerve Olimpice din Călărași anual cresc generații de sportivi de performanță, campioni naționali, europeni și mondiali. Școala sportivă este frecventată de 120 de discipoli de diferite vârste și gen.

Bugetul total al proiectului este de 622 921 lei, iar pentru a reuși realizarea lui este necesar colectarea contribuției în suma de 63 000 lei din partea băștinașilor și Diasporei.

Orice suma donată este binevenită, Vă mulțumim anticipat !