Moș Crăciun există, Moș Crăciun ești Tu. Împreună, pentru copilăria Mirei

NEFINANȚAT
  • 600.000,00 MDL

    Suma necesară
  • 11.288,31 MDL

    Suma donată
  • 0

    Zile rămase
Au fost acumulate 1.88%

Autor:

Nistor Lazar

Campania s-a finisat.

Descrierea

Mira este o fetiță de doar trei anișori, care a rămas fără auz în urma unei administrări incorecte a antibioticelor. Acum, aceasta are nevoie de un implant cohlear, iar familia luptă din răsputeri pentru a o putea ajuta.

La vocea mamei, Mira nu răspunde. Când avea doar cinci luni, fetița a fost diagnosticată de medici cu meningită și a primit un tratament greșit cu antibiotice. Ulterior, aceasta a avut parte și de o intervenție pe cord. Nu este clar ce a cauzat mai exact pierderea auzului, dar de atunci, micuța nu a mai putut desluși sunetele din jur.

Familia Mirei trăiește la limita sărăciei. Ambii soți sunt angajați, dar veniturile nu le ajung să întrețină cei cinci copii pe care îi au. Fetița are nevoie de supraveghere non-stop, așa că deocamdată îi ajută rudele.

Părinții ar fi în stare să renunțe la tot, doar ca Mira să audă din nou. Pentru aceasta, fetița are nevoie de un implant cohlear. Intervenția costă 30 de mii de euro.

În cazul acestei familii s-au implicat și cei de la CCF Moldova. Pentru a ajuta o fetiță de trei ani să audă din nou, intrați pe siteul sprijina.md alegeți metoda convenabilă de plată.

Video JURNAL TV (în curând)

*Sursa foto: captură video.