Proiect fotografic „Brambura pe ulicioare sau via┼úa la sat”

NEFINANȚAT
 • 15.000,00 lei

  Suma necesar─â
 • 2.088,98 lei

  Suma donat─â
 • 0

  Zile r─âmase
Au fost acumulate 13.93%

Autor:

Celpan Veaceslav

Campania s-a finisat.

Descrierea

V─â salut c─âlduros de la ┼úar─â!┬áSunt Veaceslav Celpan, am 26 de ani ╚Öi mai toat─â via┼úa mi-am petrecut-o ├«n Chi╚Öin─âu. Iubesc oamenii ╚Öi pove╚Ötile lor ╚Öi din aceast─â dragoste sincer─â s-a n─âscut proiectul ÔÇťBrambura pe ulicioare sau via╚Ťa la satÔÇŁ.

Ei bine aceast─â ÔÇťbramburaÔÇŁ, nu e tocmai o umblare f─âr─â sens, e mai degrab─â o c─âutare a adev─ârului prin munca cu care se alimenteaz─â ╚Ť─âranul ├«n rutina lui. Natura aici e alta, spun ÔÇťaiciÔÇŁ pentru ca m-am refugiat de ceva timp la sat. ├Än fiecare zi descop─âr locuri, pove╚Öti ╚Öi realit─â╚Ťi noi ├«n care tr─âiesc oamenii de la ╚Ťar─â, altfel dec├ót cele pe care le cunoa╚Ötem noi cei ÔÇť├«nghi╚Ťi╚ŤiÔÇŁ de urbanitate. Iat─â de ce mi-am propus s─â apropii aceste dou─â lumi. ┬á

Zilnic captez tot ceea ce m─â ├«nconjoar─â prin obiectivul aparatului ┬áde fotografiat ╚Öi visez la momentul c├ónd voi putea vernisa aceste lucr─ârii, care dincolo de imagini vor vorbi despre istoriile, vie╚Ťile ╚Öi obiceiurile oamenilor de la sat. ├Ämi doresc ca oamenii s─â redescopere via╚Ťa rural─â ╚Öi s─â se apropie de ea, s─â devin─â mai empatici unii cu al╚Ťii.

╚śi cum lucrurile frumoase niciodat─â nu se fac de la sine ╚Öi mai ales f─âr─â investi╚Ťii, am decis s─â apelez la ajutorul vostru, al fiec─âruia. Pute╚Ťi deveni parte a acestui proiect fotografic, contribuind sub orice form─â, de la dona╚Ťii b─âne╚Öti pan─â la ajutor logistic ╚Öi organizatoric (spa╚Ťiu pentru expozi╚Ťie, printarea fotografiilor, distribuirea acestui mesaj mai departe) totul este binevenit.

Recompense:

Vrem s─â cunoa╚Ötem oamenii care militeaz─â pentru culturalizarea popula╚Ťiei ╚Öi educa╚Ťia creativ─â prin art─â (nu sta╚Ťi ├«n umbra, la expozi╚Ťie to╚Ťi vor fi men╚Ťiona╚Ťi indiferent de suma donat─â).

 1. Contribuie cu 90 de lei ╚Öi vei benefecia de o invita╚Ťie la expozi╚Ťia care va avea loc ├«n luna octombrie, ├«n or. Chi╚Öin─âu ╚Öi un postcard cu o lucrare din proiect.

 2. Contribuie cu 300 de lei ╚Öi vei beneficia de un poster cu o lucrare din proiect, un postcard ╚Öi o invita╚Ťie la expozi╚Ťia care va avea loc ├«n luna octombrie, ├«n or. Chi╚Öin─âu.

 3. Contribuie cu 1000 de lei ╚Öi devii sponsor, logo-ul sau numele t─âu pe coperta proiectului, vei beneficia de un poster cu o lucrare din proiect, un postcard ╚Öi o invita╚Ťie la expozi╚Ťia care va avea loc ├«n luna octombrie, ├«n or. Chi╚Öin─âu.

 4. Contribuie cu 5000 de lei ╚Öi devii sponsor general, logo-ul ┬ásau numele proiectului t─âu va fi trecut pe afi╚Öa expozi╚Ťiei ╚Öi a proiectului, vei beneficia de un poster cu o lucrare din proiect, un postcard ╚Öi o invita╚Ťie la expozi╚Ťia care va avea loc ├«n luna octombrie, ├«n or. Chi╚Öin─âu.

V─â mul╚Ťumesc anticipat pentru ajutorul pe care ├«l ve╚Ťi oferi ╚Öi s─â nu uit─âm c─â „ve╚Önicia s─â n─âscut la sat…”

  lista donatorilor
 • 375,89 lei
  Andrei Vidrasco
  14, August , 2018 , 06:18
 • 300,00 lei
  Oxana Ungureanu
  13, August , 2018 , 11:26
 • 413,10 lei
  Radimir Nichiforov
  06, August , 2018 , 01:41
 • 1.000,00 lei
  Anonymous
  20, July , 2018 , 02:45