Proiect fotografic „Brambura pe ulicioare sau viaţa la sat”

NEFINANȚAT
 • 15.000,00 lei

  Suma necesară
 • 2.088,98 lei

  Suma donată
 • 0

  Zile rămase
Au fost acumulate 13.93%

Autor:

Celpan Veaceslav

Campania s-a finisat.

Descrierea

Vă salut călduros de la ţară! Sunt Veaceslav Celpan, am 26 de ani și mai toată viaţa mi-am petrecut-o în Chișinău. Iubesc oamenii și poveștile lor și din această dragoste sinceră s-a născut proiectul “Brambura pe ulicioare sau viața la sat”.

Ei bine această “brambura”, nu e tocmai o umblare fără sens, e mai degrabă o căutare a adevărului prin munca cu care se alimentează țăranul în rutina lui. Natura aici e alta, spun “aici” pentru ca m-am refugiat de ceva timp la sat. În fiecare zi descopăr locuri, povești și realități noi în care trăiesc oamenii de la țară, altfel decât cele pe care le cunoaștem noi cei “înghițiți” de urbanitate. Iată de ce mi-am propus să apropii aceste două lumi.  

Zilnic captez tot ceea ce mă înconjoară prin obiectivul aparatului  de fotografiat și visez la momentul când voi putea vernisa aceste lucrării, care dincolo de imagini vor vorbi despre istoriile, viețile și obiceiurile oamenilor de la sat. Îmi doresc ca oamenii să redescopere viața rurală și să se apropie de ea, să devină mai empatici unii cu alții.

Și cum lucrurile frumoase niciodată nu se fac de la sine și mai ales fără investiții, am decis să apelez la ajutorul vostru, al fiecăruia. Puteți deveni parte a acestui proiect fotografic, contribuind sub orice formă, de la donații bănești pană la ajutor logistic și organizatoric (spațiu pentru expoziție, printarea fotografiilor, distribuirea acestui mesaj mai departe) totul este binevenit.

Recompense:

Vrem să cunoaștem oamenii care militează pentru culturalizarea populației și educația creativă prin artă (nu stați în umbra, la expoziție toți vor fi menționați indiferent de suma donată).

 1. Contribuie cu 90 de lei și vei benefecia de o invitație la expoziția care va avea loc în luna octombrie, în or. Chișinău și un postcard cu o lucrare din proiect.

 2. Contribuie cu 300 de lei și vei beneficia de un poster cu o lucrare din proiect, un postcard și o invitație la expoziția care va avea loc în luna octombrie, în or. Chișinău.

 3. Contribuie cu 1000 de lei și devii sponsor, logo-ul sau numele tău pe coperta proiectului, vei beneficia de un poster cu o lucrare din proiect, un postcard și o invitație la expoziția care va avea loc în luna octombrie, în or. Chișinău.

 4. Contribuie cu 5000 de lei și devii sponsor general, logo-ul  sau numele proiectului tău va fi trecut pe afișa expoziției și a proiectului, vei beneficia de un poster cu o lucrare din proiect, un postcard și o invitație la expoziția care va avea loc în luna octombrie, în or. Chișinău.

Vă mulțumesc anticipat pentru ajutorul pe care îl veți oferi și să nu uităm că „veșnicia să născut la sat…”

  lista donatorilor
 • 375,89 lei
  Andrei Vidrasco
  14, August , 2018 , 06:18
 • 300,00 lei
  Oxana Ungureanu
  13, August , 2018 , 11:26
 • 413,10 lei
  Radimir Nichiforov
  06, August , 2018 , 01:41
 • 1.000,00 lei
  Anonymous
  20, July , 2018 , 02:45