Salvează plaja!

NEFINANȚAT
 • 10.000,00 MDL

  Suma necesară
 • 0,00 MDL

  Suma donată
 • 0

  Zile rămase
Au fost acumulate 0%

Autor:

Macarenco Dumitrita

Campania s-a finisat.

Descrierea

În ultima perioadă Moldova se confruntă cu tot mai multe probleme ecologice, începând cu defrișări și terminând cu deșeurile aruncate în mod iresponsabil. Ni se întâmplă des să ne plimbăm pe stradă, iar ambalajele și sticlele de plastic să ne înconjoare, iar de cele mai multe ori asta se întâmplă din cauza faptului că există foarte puține coșuri de gunoi, uneori chiar deloc.

Cu toții cunoaștem acel sentiment de plăcere când vii undeva și te minunezi de toată frumusețea din jur. Însă multe din locurile publice sunt doldora de gunoaie, iar tuturor ne place să ne odihnim în locuri curate și bine amenajate.

Noi, echipa “Salvează Plaja”, credem în frumos și în puterea oamenilor de a face un lucru bun. Suntem convinse că împreună vom reuși să amplasăm tomberoane pe teritoriul plajei de la Dubăsarii Vechi, lucru care ar schimba aspectul plajei, transformând-o într-un loc unde ți-e drag să revii.

Pentru asta însă, ne propunem ca în decursul lunii septembrie să colectăm 10.000 de lei pentru a putea cumpăra tomberoane din metal cărora să le facem loc pe plajă și care să stea în calea oamenilor care vor să arunce gunoiul pe nisip.

Imediat ce suma va fi colectată, noi vom trece la fapte și vom instala tomberoanele pe plajă. Iar la finalul campaniei, vom reveni cu o nouă postare și poze în care o să puteți admira plajă din Dubăsarii Vechi în toată splendoarea sa. Dacă doriți să urmăriți etapele la care se află proiectul nostru, vă invităm pe pagina noastră de facebook “Salvează Plaja“.

  lista donatorilor