Susține femeia! Dăruiește seturi de igienă personală pentru 150 de mămici cu mulți copii

NEFINANȚAT
 • 150.000,00 lei

  Suma necesară
 • 520,00 lei

  Suma donată
 • 0

  Zile rămase
Au fost acumulate 0.35%

Autor:

Administrator Sprijina.md

Campania s-a finisat.

Descrierea

Se spune că o femeie, căreia i se oferă putere, înalță întreaga societate! Că la începutul tuturor lucrurilor mărețe tot o femeie se află. Că ea este ființa care dă naștere unei noi generații… Deci, cine poate fi mai important decât ea!?

Prezenta inițiativă este mult decat o Campanie, e manifestul nostru pentru sănătatea și frumusețea asumată a femeii, pentru bucurie și eleganță a valorilor. E un demers estetic și o invitație pentru fiecare femeie care vrea să se bucure din toata ființa de frumusețea și feminitatea ei.

Prin prezenta Campanie, ne propunem să cumpărăm seturi de igienă cu produse de bază pentru 150 de femei din categoriile social-vulnerabile. Scopul acestei acțiuni este de a îmbunătăți calitatea vieții femeilor, de a le reaminti că igiena nu este doar o preocupare estetică, ci și o parte importantă a sănătății generale, iar consecințele lipsei de igienă au repercusiuni pe termen lung. Ele pot fi, însă, prevenite!

Din păcate, pentru multe femei din categoriile social-vulnerabile, pentru mămicile cu mulți copii, cele singure și vulnerabile, femei care nu se simt importante pentru nimeni, produsele de bază pentru igienă sunt un lux. Adesea, prioritățile lor sunt copiii, soțul, treburile casnice sau toate în același timp și ajung să se neglijeze pe sine în favoarea lor. Vestea bună este că în urma acestei Campanii, 150 de femei vor beneficia de kit-uri cu produse de igienă personală.

Fiecare pachet va conține șampon, săpun, cremă hidratantă, pastă și periuță de dinți, deodorant, gel pentru igienă intimă, absorbante de bună calitate de diverse mărimi, gel dezinfectant pentru mâini, pensetă, foarfecă, pilă pentru unghii și călcâie, demachiant, discuri demachiante, bețișoare cu vată etc.

Prețul unui set de igienă este aproximativ 1000 lei, iar pentru ca obiectivul Campaniei să fie atins, este nevoie de aproximativ 150000 lei.

Forța exemplului este puternică și pretutindeni în jurul nostru există lucruri frumoase care pot prinde viață, vizibilitate și amploare. Orice femeie este frumoasă dacă e îngrijită și sănătoasă!

Donează și tu echivalentul unui kit de igienă sau orice sumă dorești, generează o mare bucurie de a dărui pentru cele 150 de femei care trăiesc la limita sărăciei și o mare recunoștință de a primi!

Dacă nu poți face o donație, ajută-ne cu un share ca să afle cât mai mulți prieteni de inițiativa noastră.

Îți mulțumim!

  lista donatorilor
 • 20,00 lei
  Anonymous
  17, June , 2021 , 08:09
 • 100,00 lei
  Anonymous
  19, March , 2021 , 01:37
 • 100,00 lei
  Anonymous
  14, March , 2021 , 05:04
 • 100,00 lei
  Anonymous
  09, March , 2021 , 01:09
 • 200,00 lei
  Anonymous
  25, January , 2021 , 05:30