Susține Gala Studenților Originari din Republica Moldova, ediția a VIII-a

NEFINANȚAT
 • 40.000,00 lei

  Suma necesară
 • 487,96 lei

  Suma donată
 • 0

  Zile rămase
Au fost acumulate 1.22%

Autor:

Liga Studenților Originari din Republica Moldova

Campania s-a finisat.

Descrierea

Gala Studenților Originari din Republica Moldova este un concurs național care identifică și promovează studenții originari din RM, ajunși prin efortul propriu și muncă asiduă să studieze la universități internaționale, implicându-se activ nu doar în procesul de studiu, dar și în viața socială a mediului în care se află.

-Un concurs național care identifică tinerii moldoveni implicați într-un parcurs academic internațional;
-Un eveniment festiv ce premiază cei mai buni candidați;
-O platformă online cu o comunitate fidelă de urmăritori, aflată în continuă creștere,  care promovează rezultatele distinse ale studenților și încurajează interacțiunea acestora cu profesioniști din domeniul academic, social și economic al țării.

Ce aducem nou în ediția a VIII-a?
În ediția precedentă, am introdus rubrica ”Profesori care inspiră”. Rubrica a oferit avânt elevilor din întreaga țară să povestească despre profesorul lor, promovând efortul și dedicația acestuia la nivel național. În acest an dorim să continuăm tradiția, pentru că a fi profesor înseamnă o dedicare continuă în creșterea unei generații de lideri, oameni de afaceri și activiști.

O nouă ediție – un nou concept. Noi idei, o nouă echipă și un nou format. Adaptându-ne incertitudinilor acestui an, Gala Studenților va fi organizată pentru prima dată în format online, cu scopul de a asigura siguranța participanților.

Cine stă în spatele acestei ediții?
Grupul nostru s-a consolidat rapid, din încrederea că facem lucrurile corecte. Am studiat peste hotare, am făcut parte din diasporă, am fost laureați ai Galei, de aceea, știm din experiență cât de pozitiv este impactul unui eveniment în care tinerii se pot întruni, povestind despre efortul, provocările și reușitele lor.

Gala Studenților Originari din Republica Moldova a atins statutul unui eveniment de impact național, iar în prezent muncim pentru a lărgi acest orizont.

De ce recurgem la crowdfunding?
Vorba cântecului: Hai să dăm mână cu mână…  Un proiect poate fi independent în concept și în idei doar dacă este independent și din punct de vedere financiar. Independența financiară a Galei presupune că studenții, absolvenții și implicit Diaspora, va fi mai consolidată prin valori și obiective comune, fără influența unor surse terțe.

Ne-am păstrat credibilitatea și numele pentru că, an de an, proiectul a demonstrat că tinerii din Diasporă și cei de Acasă, își pot aduna forțele pentru un eveniment care ne învață să ne bucurăm și să fim mândri de perseverența și caracterul oamenilor noștri!

Avem nevoie de ajutorul tău ca să ne menținem altruismul!

Ne propunem colectarea sumei de 40000 lei mdl, pentru a asigura evenimentul cu transmisie Live de înaltă calitate și cu o logistică reușită. Suma adunată adițional va fi folosită pentru organizarea edițiilor următoare.

Contribuie la primul proiect organizat de Diasporă, pentru Diasporă, realizat #acasă, pentru ochii și inimile aflate în orice colț al lumii.

  lista donatorilor
 • 390,37 lei
  Anonymous
  11, October , 2020 , 10:06
 • 97,59 lei
  Anonymous
  19, September , 2020 , 07:27