Susține longevitatea proiectului „Adopție la distanță”

NEFINANȚAT
  • 60.000,00 lei

    Suma necesară
  • 0,00 lei

    Suma donată
  • 0

    Zile rămase
Au fost acumulate 0%

Autor:

Administrator Sprijina.md

Minimum amount is lei Maximum amount is lei

Descrierea

Cea mai mare parte a suferinței umane din lume are o cauză umană directă sau indirectă. Proiectele de servicii „IRFF ONLUS” Moldova acționează că un catalizator pentru a accelera progresul schimbării sociale prin inspirații și capacitatea oamenilor de a face schimbări pozitive în comunitatea lor locală.

Munca noastră a început cu programul de adopție la distanța a Asociația Filantropică „IRFF ONLUS” Moldova, în iunie 2001. Acest proiect își începe activitatea în 1997 de către Asociația Filantropica „IRFF ONLUS” Italia. Proiectul care oferă suport material și financiar tuturor celor care au nevoie, de asemenea, de a oferi sprijin și ajutor organizațiilor care lucrează cu copii și familii social vulnerabile din Republica Moldova. Oferirea sprijinului financiar pentru cetățenii care se află într-o situație proastă și de asemenea celor care au rămas fără nici un ajutor.

„IRFF ONLUS” Moldova este de a aduce o contribuție majoră la rezolvarea problemelor majore ale persoanelor în nevoi! Mulțumită unor suporteri ca dumneavoastră, suntem una dintre cele mai eficiente organizații internaționale de ajutorare din lume. Cu ajutorul dvs., aducem ajutor și speranţă la zeci de oameni din sate și comunități.