Susține retipărirea volumului de poezii ”Ex-Anotimp”, al jurnalistului Vasile Mija

NEFINANȚAT
 • 22.000,00 lei

  Suma necesară
 • 1.600,00 lei

  Suma donată
 • 0

  Zile rămase
Au fost acumulate 7.27%

Autor:

Administrator Sprijina.md

Minimum amount is lei Maximum amount is lei

Descrierea

Împreună ne dorim să tipărim volumul de poezii ”Ex-Anotimp”, al domnului Vasile Mija, jurnalist, producător a peste 300 de emisiuni radiofonice, deținător al titlului de ”Om Emerit” al R. Moldova.

Știm, poezia nu mai e la modă, dar știm și că mai există oameni care caută, în momente de tihnă, să se conecteze cu literatura. Oameni care vor să-și păstreze intacte inima și mintea, prin urmare, te invităm să contribui ca bucățile de suflet, emoțiile depuse în volumul ”Ex-Anotimp” să prindă viață. Le vrem tipărite pe hârtie, de aceea îți cerem sprijinul.

Donează orice sumă, în funcție de posibilități, astfel încât cartea să ajungă, cât mai curând, la tine sau la cei dragi ție.

Având în vedere că trăim timpuri în care superficialitatea este ridicată la rang de artă, promovarea proiectelor literare merită susținut și încurajat. Suntem convinși că lucrurile bune se realizează prin solidaritatea unei comunități și, doar implicându-ne fiecare în parte, vom contribui la promovarea lucrurilor de calitate. Investind într-o carte, investești, de fapt, în dezvoltarea artistică a propriei tale persoane.

Cea mai mare parte din suma obținută din această Campanie va acoperi costurile de tipar ale cărții, iar o parte va fi investită în evenimentul de lansare al volumului de poezii ”Ex-Anotimp” și în promovarea ulterioară a cărții.

Despre Vasile Mija:

Vasile Mija este producător de emisiuni radio și jurnalist. Cu studii în Jurnalism și absolvent al cursurilor de specialitate ale BBC, Vasile Mija este autor a peste 300 de emisiuni radiofonice și 30 de publicații în presa națională, cât și cea internațională.

A reușit să publice volumul de versuri ”Ex-anotimp” și să se regăsească pe paginile Antologilor de poezie. Pentru profesionalismul, talentul și creația sa, Vasile Mija a fost distins cu titlu onorific ”Om Emerit” al R. Moldova țării de către Societatea Română de Radiofuziune și Ambasada RM în Portugalia.

Îți mulțumim că alegi să susții acest proiect!

  lista donatorilor
 • 300,00 lei
  Liuba
  16, February , 2021 , 04:50
 • 200,00 lei
  Apostol Valentina
  10, February , 2021 , 05:48
 • 1.000,00 lei
  Furdui Carolina
  02, February , 2021 , 06:04
 • 100,00 lei
  Anonymous
  02, February , 2021 , 05:47