Susține talentul lui Nistor Lazar! Donează și încurajează performanța în muzică

NEFINANȚAT
 • 100.000,00 lei

  Suma necesară
 • 100,00 lei

  Suma donată
 • 0

  Zile rămase
Au fost acumulate 0.10%

Autor:

Administrator sprijina.md

Campania s-a finisat.

Descrierea

Să-și transforme talentul într-o carieră de succes! Da, pare incredibil, dar acesta este visul măreț și secret al lui Nistor Lazar, președintele platformei de crowdfunding, www.sprijina.md

Deși, prin natura meseriei pe care o practică, reușește să împlinească visurile multor persoane, să schimbe perspective și chiar destine, se pare că a venit momentul ca și dorința lui să prindă contur. Nistor este pasionat de muzică și vrea să o practice la următorul nivel, cel profesionist.

Cu o experiență uimitoare în spate, licențiat în ”Finanțe și Bănci”, masterand în ”Managementul Marketingului”, manager de proiecte în cadrul unor instituții prestigioase din R. Moldova, profesor de ”Marketing” și fost reprezentant al societății civile în cadrul Comisiei guvernamentale pentru politicile de tineret în cadrul Ministerul Tineretului şi Sportului al R. Moldova, organizator al multor evenimente culturale, Nistor Lazăr vrea să își valorifice talentul artistic.

Și, cum un domeniu asociat cu creativitatea necesită, pe lângă inspirație, și numeroase resurse financiare, inițiem Campania de crowdfunding ”Donează și încurajează performanța în muzică”, pentru a-l ajuta pe Nistor să intre într-un studiou profesionist și să înregistreze cele două piese scrise de el, precum și pentru a acoperi costurile necesare dezvoltării lui artistice.

Despre cum e să ai o puternică latură creativă și una de antreprenor, ne spune chiar Nistor:

”Ambele roluri au o puternică parte de management, meseria mea de bază, de altfel. Din fericire, am multe pasiuni și, pentru că a fost dificil să mă decid în privința uneia, am ajuns să le îmbin. Dar, cu siguranță, muzica pentru mine reprezintă o mare provocare și mi-ar plăcea să am un traseu frumos și în acest domeniu”.

Bridge – prima piesă: Bridge – a doua piesă:
Știu că nu ne-așteaptă

Numai zile bune,

Dar mai știu că dacă

Noi vom fi-mpreună,

Toate le vom trece,

Și vom învăța,

În toate lecțiile toate, vreau să fii a mea…

 

Întrebări frecvente-n mintea mea, n-are cine să-mi răspundă.

Nu mai știu dacă iubea, în schimb, iubea să ne ascundă.

Lumea nu știa de noi, nu știa când stam în doi,

Cândva iubeam să îți zâmbesc, dar azi nu pot, căci te urăsc.

 

Proiectul demarat de noi, prietenii lui Nistor, are ca scop susținerea talentului lui Nistor, motiv pentru care vă îndemnăm să-i oferiți oportunitatea și sprijinul, printr-o DONAȚIE, pentru continuarea drumului spre performanță în muzică, astfel încât să ajungă să cânte pe cele mai importante scene și să devină sursă de inspirație și motivație pentru alți tineri.

  lista donatorilor
 • 100,00 lei
  Anonymous
  29, June , 2021 , 12:10