Susținem tinerele talente! Donează pentru două fotolii rulante pentru dansuri sportive!

NEFINANȚAT
  • 150.000,00 lei

    Suma necesară
  • 0,00 lei

    Suma donată
  • 0

    Zile rămase
Au fost acumulate 0%

Autor:

Administrator Sprijina.md

Minimum amount is lei Maximum amount is lei

Descrierea

Bună ziua. Mă numesc Tatiana și mă adresez din partea Asociației Obștești ”Dreptul de a fi”, cu propunerea de a nu rămâne indiferenți  față de soarta  persoanelor de diferite vârste cu dizabilități și nevoi speciale, și de a lua parte la procesul de susținere a acestora, cu scopul integrării și socializării lor.

Asociația a fost fondată în 2010 și acordă ajutor material și social copiilor și tinerilor cu dizabilități din toată Moldova. Activitatea organizației se bazează pe donațiile benevole ale oamenilor cu suflet mare. În cadrul asociației au fost organizate un cerc teatral, unde  sunt implicați copii cu dizabilități, dar foarte talentați. Am organizat și un cerc de dansuri pentru copii, în fotolii rulante, care demonstrează că, din dorință, poate fi realizat orice.

De aceea, vrem să  cerem  ajutorul tuturor oamenilor cu suflet mare, de a ne susține la colectarea de fonduri pentru achiziționarea a două fotolii rulante pentru dansuri sportive pentru copiii cu nevoi speciale. Un fotoliu rulant pentru dansuri sportive costă în jur de 75 mii lei.

Avem nevoie de implicarea a cât mai multor persoane, pentru crearea unor condiții favorabile de implicare socială pentru persoanele cu nevoi speciale. Orice ajutor, cât de mic, va fi binevenit.

Credem în mărinimia Dvs și sperăm că împreună vom fi părtașii faptelor bune, pentru a-i susține pe cei, ce au nevoie de ajutorul nostru comun.

Vă rugăm să distribuiți informația dată și altor oameni cu suflet mare, care ar putea oferi o mână de ajutor.

Pentru mai multe detalii accesați pagina de Facebook a asociației AICI.