Tânărul chitarist Victor Vacarciuc are nevoie de sprijinul vostru!

NEFINANȚAT
 • 40.000,00 lei

  Suma necesară
 • 1.139,89 lei

  Suma donată
 • 0

  Zile rămase
Au fost acumulate 2.85%

Autor:

Vacarciuc Victor

Campania s-a finisat.

Descrierea

Am  20 de ani, iar jumătate din aceștia i-am dedicat muzicii. Mă numesc Victor Vacarciuc și acum, mai mult ca niciodată, am nevoie de sprijinul vostru pentru a continua să creez muzică de calitate.

La 11 ani am luat pentru prima oară chitara în mâini, iar de atunci nu m-am mai despărțit de ea niciodată. Nici nu bănuiam că îmi place până în momentul când am înțeles că se primește și sună foarte frumos. Astfel, am ales să mă dezvolt și să evoluez în acest domeniu. La moment îmi interpretez compozițiile muzicale într-un stil foarte frumos și nou pentru Moldova – fingerstyle.

Vreau să îmi scriu propriile compoziții și să devin muzician și interpret, iar pentru a-mi îndeplini acest scop am nevoie de mult sprijin. La moment adun bani pentru a-mi putea procura un nou instrument muzical – o chitară de calitate, la care muzica mea va suna într-un mod deosebit.

Adunând suma necesară (2000 euro) cu forțele proprii, visul meu nu va putea deveni realitate în scurt timp, deoarece la moment câștig doar din muzică, nu am părinți sau prieteni bogați, iar ultmima mea șansă sunteți voi, cei care apreciați muzica mea.

Dacă doriți să faceți cunoștință cu activitatea mea și să convingeți de talentul de care dau dovadă,  vă îndemn să accesați pagina mea de Facebook sau canalul de Youtube. 

 

  lista donatorilor
 • 972,09 lei
  Alex Iordache
  18, June , 2018 , 08:25
 • 167,80 lei
  Bacila Roxana
  12, June , 2018 , 07:22