Menu

DESPRE NOI

sprijina.md – este o platformă de crowdfunding din Republica Moldova (pe baza de organizare socială) dezvoltată și cestionată de AO ASOCIATIA PENTRU RELATII COMUNITARE(cod fiscal:1016620000664) care are ca scop suportul tendințelor și schimbărilor pozitive în societatea prin conectarea inițiatorilor de proiecte și potențialilor susținători financiari.

Prin lansarea proiectului dorim să devenim cea mai mare comunitate online, prin şi cu sprijinul oamenilor, ce au drept scop să susţină inovaţia, creativitatea şi performanţă ce vor genera impact pozitiv în comunitate.

Crowdfundingul (din limba engleză crowd – mulțime și funding – finațare) a demonstrat deja că are puterea de a transforma lumea într-un loc mai bun prin puterea oamenilor simpli care doresc să dea o mână de ajutor, să susțină un caz sau un proiect sau care au idei și talent dar nu și resurse. Revoluția tehnologică din ultimii ani și ascensiunea internetului au determinat ca această putere să se întărească continuu fără ca noi să ne dăm seama.

Republica Moldova este tărâmul oamenilor cu multe idei bune, dar fără resurse de a le fructifica. Tocmai de aceea, potențialul neexploatat al multifinanțării este foarte mare în țara noastră, iar platforma sprijina.md își propune să fructifice acest potențial.

Platforma sprijina.md e locul în care te poţi conecta cu oameni care pot şi vor să ajute. Suntem alături de tine la fiecare pas. Îți oferim sfaturi și încurajări și te ajutăm ca implementarea să fie fără cusur.

VIZIUNEA NOSTRĂ

Ne propunem democratizarea mediului de fundraising din Republica Moldova, astfel încât oricine să poată să acceseze și să utilizeze mijloacele moderne și eficiente prin care îşi pot îndeplini visurile și-și pot dezvolta și implementa proiecte.

  TOP