Menu

(foto, video) Campania “Împreună pentru copiii de la Văleni”, finanțată cu succes pe www.sprijina.md

“Împreună pentru copiii de la Văleni” este una dintre campaniile lansate și susținute cu succes pe www.sprijină.md – platforma de finanțare colectivă online a proiectelor cu impact social și comunitar.

În cadrul campaniei, organizată de Asociația de Băștinași ”Acasă, la Văleni”, s-a reușit colectarea sumei de 40.000 de lei, donație destinată pentru renovarea și dotarea cu echipament necesar a terenurilor sportive ale celor două grădinițe din localitatea Văleni.

Ideea expusă în cadrul proiectului a fost susținută de comunitate și, cu sprijinul financiar obținut, și-a atins obiectivul.

”Este primul proiect al Asociației de Băștinași ”Acasă, la Văleni” și ne bucurăm că am avut oportunitatea acestei metode de finanțare colectivă. În cadrul acestui proiect s-a mobilizat întreaga comunitate și, cu ajutorul platformei www.sprijină.md, s-a reușit finanțarea acestui proiect în doar 25 de zile! A fost o colaborare reușită! Considerăm că secretele unei campanii de succes este mobilizarea și alegerea unui partener bun pentru colectarea banilor necesari”, au declarat reprezentanții Asociației de Băștinași ”Acasă, la Văleni”, cu privire la provocările și experiența campaniei de crowdfunding.

Misiunea platformei de crowdfunding www.sprijina.md este de a oferi suport în ceea ce privește finanțarea proiectelor, atât personale, cât și colective, care au drept scop generarea unui impact pozitiv pentru comunitate.

”Meritul unei campanii de succes îl atribuim atât persoanelor care donează și care fac un efort pentru a susține ideile și visele altor persoane, cât și celor care inițiază și desfășoară proiecte pe platforma Sprijina.md sau care aderă la ideile promovate şi le duc mai departe.

Mulțumim tuturor celor care contribuie la finanțarea colectivă a proiectelor sociale și comunitare publicate pe site, care se unesc în jurul unui scop unic pentru a oferi o schimbare în Republica Moldova”, a declarat Nistor Lazar, coordonatorul platformei www.sprijina.md.

 

*Renovarea terenurilor de sport este campanie realizată de Asociația de băștinași ”Acasă, la Văleni” cu suportul proiectului PNUD ”Migrație și dezvoltare locală” și susținerea financiară a Agenției Elvețiene pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC). Opiniile reflectate în prezenta publicație aparțin autorilor și nu reflectă neapărat opinia PNUD sau SDC.

  TOP