Menu

(foto, video) „Donează un ghiozdan călător” a motivat o zeci de donatori să pună umărul la școlarizarea unor elevi

Ne-am propus să sprijinim cât mai mulți copii și ne asumăm rolul de „părinți” ai acestora, pentru a putea păși în noul an cu fruntea sus. Gândindu-ne la potențialul fiecăruia dintre acești copilași de a avea un destin strălucit, nu am putut face altceva decât să le fim sprijin la început de drum. 

Acum, elevii din satele Văleni, r-nul Cahul; Chițcanii Vechi, r-nul Telenești; Tohatin, mun. Chișinău şi or. Căuşeni sunt pregătiţi de şcoală Pentru că zâmbetului lor contează și pentru că vrem să creștem un viitor prosper, am încercat să facem elevii un pic mai fericiți.

Acum, ei pot pleca la școală fără griji, pentru că au primit în dar câte un ghiozdan echipat cu rechizitele necesare pentru a începe cu bine un nou an școlar.

 

FINCOMBANK; PAN-COM; FLEXLABEL; TRACOM; SIMCOMTEX; LISNIC BARBERSHOP și donatorii de pe platforma Sprijina.md au participat în cadrul celei de-a II ediții a campaniei „Donează un ghiozdan călător” și împreună cu Comunitatea Tinerilor Ambițioși, Centrul de Informare și Resurse ”PRO BONO”, și cu Fundația Youth Development for Innovation au reușit să pregătească școlarii de noul an de studii, pentru că educaţia fiecărui copil începe de la lucruri simple puse frumos într-un ghiozdan. Elevii claselor primare s-au bucurat mult şi au rămas încântaţi de cadourile primite.

Ne implicăm activ în proiectele sociale, culturale şi de caritate, pentru că credem în societatea din care facem parte şi în potenţialul ţării noastre. Și, acum, datorită campaniei „Donează un ghiozdan călător”, micuții vor avea un 1 septembrie deosebit și vor putea merge la școală cu ghiozdanul plin cu bunătăți colorate.

În total au fost asigurate ghiozdane pentru 60 de copii din regiunile sus menționate, având un buget total de aproximativ 67.056 lei, MDL.

Campania s-a desfășurat în perioada 10 – 29 august 2019 și a reușit să facă fericiți mai mulți copii din țară.

Noi prețuim lucrurile care conteaza cu adevarat!, ne-au spus echipa de organizare!

Mulțumim tuturor acelora cărora le pasă și care ne-au sprijinit în demersurile noastre, aducând prin gestul lor o rază de lumină pe fețele copiilor!

*Informația se actualizează!

  TOP