Menu

Încep pregătirile pentru Festivalul Voluntarilor 2019.

An de an cei implicați în activități civice din țara noastră au un eveniment doar al lor, Festivalul Voluntarilor. Este ziua în care munca lor este recunoscută și apreciată la scenă deschisă.

Cea de-a XVI-a ediție, „Festivalul Voluntarilor” se va desfășura în II etape esențiale: perioada deschisă pentru aplicări la concurs și Gala de premiere, care se desfășoară anual în prima duminică din luna decembrie, asociată ”Zilei Internaționale a Voluntariatului”.

Proiectul în acest an este implementat de Fundația ”Youth Development for Innovation” în cadrul programului anual de granturi pentru sectorul de tineret.

Concursul Programului de Granturi 2019 s-a desfășurat în conformitate cu prevederile Regulamentului-cadru privind organizarea  și desfășurarea Programului de Granturi pentru organizațiile de tineret, implementate de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova.

Tradițional, organizarea și planificarea Festivalului Voluntarilor urmează a fi un proces deschis și participativ. Stați conectați la pagina noastră pentru mai multe noutăți și posibilități de implicare.

Parteneri principali: Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova; Digital Park.

Parteneri: PUMBA creative studio; StarNet; Artpoligraf; Dental Implant House;

ONG-uri partenere: Centrul de Informare și Resurse PRO BONO; Comunitatea Tinerilor Ambițioși;

Parteneri media: JurnalTV.md; diez; Youth.md;

Intrarea la eveniment este liberă în limita locurilor disponibile.

Pentru informaţii suplimentare şi/său întrebări, vă rugăm, să ne contactaţi la numărul de contact: +373 22 000 044 sau la adresele de e-mail:

Nistor Lazar – coordonatorul FV 2019, [email protected]
Igor Ciurea – asistent de proiect FV 2019, [email protected]

Ne găsiți online:
Facebook:  www.facebook.com/festivalulvoluntarilor.md/
E-mail: [email protected]

Informația se actualizează!

  TOP