Menu

SPRIJINA.MD: UN NOU ÎNCEPUT PENTRU VISURILE COMUNITĂȚII

Dragi prieteni și susținători ai comunității noastre,

Sprijina.md este locul unde ideile prind aripi! Creată cu pasiune de Asociația Obștească „Asociația pentru Relații Comunitare” (cod fiscal: 1016620000664), această platformă socială de crowdfunding a fost motorul schimbărilor pozitive în comunitate. Aici, inițiatorii de proiecte se conectează cu susținătorii financiari, transformând visele în realitate.

De-a lungul anilor, am avut plăcerea de a lucra cu primari devotați, care își servesc comunitatea cu drag și bună-credință. Am întâlnit, de asemenea, și provocări, dar fiecare pas făcut ne-a adus mai aproape de realizarea obiectivelor noastre comune.

Din păcate, Asociația a fost lichidată la data de 3 iunie 2024. Cu toate acestea, povestea continuă! Platforma noastră iubită este acum disponibilă pentru vânzare și așteaptă un nou capitol plin de oportunități și realizări mărețe. Alătură-te misiunii noastre de a crea un viitor mai bun!

Sprijina.md a fost și va rămâne un simbol al speranței și al schimbării. Dacă vrei să devii noul proprietar și să continui această poveste frumoasă, te invităm să ne scrii sau să ne apelezi.

Contactează-ne:
• Telefon: +373 79 991 900
• E-mail: info@sprijina.md

Haideți să dăm viață noilor idei și să construim împreună o lume mai bună!

Cu drag și mulțumire,

Oamenii de la Sprijina.md

  TOP