Menu

Să ajutăm oamenii care au croit cărări înaintea noastră

Sărbătorile de iarnă sunt cele care ne unesc pe toți deopotrivă, familii, oameni dragi, prieteni, acasă, în sânul familiei. În acest sens cu daruri și zâmbete din inima am mers la 10 bătrânii din Comuna Tohatin, Chișinău.

”Să ne respectăm bătrânii, pentru că într-o zi şi noi vom îmbătrâni. Să ajutăm oamenii care au croit cărări înaintea noastră. Să-i respectăm pentru că într-o zi, mai curând decât ne putem imagina şi noi vom îmbătrâni.” a menționat Nistor Lazar, membru a echipei de organizare și fondatorul platformei Sprijina.md

„Situația de risc, vulnerabilitate și excluziune a vârstnicilor nu vine doar din lipsuri materiale, de cele mai dese ori, lipsa de comunicare și implicare socială îi plasează în zona de pericol. Alături de echipa de voluntari și donatori am oferit produse alimentare, discuții și susținere acestor persoane și am primit emoții sincere și frumoase, sfaturi, istorii și experiențe unice.” a relatat Igor Ciurea, coordonator al proiectului și fondatorul Asociației ”Centrul de Informare și Resurse PRO BONO”.

Acțiunea caritabilă face parte din programul proiectului ”Ajută 10 familii de bătrâni aflați în dificultate cu lemne de foc și produse alimentare pentru iarnă” coordonată de AO Comunitatea Tinerilor Ambițioși; AO Centrul de Informare și Resurse PRO BONO și Fundația Youth Development for Innovation cu suportul generos al donatorilor și partenerilor.

Puținul nostru e speranța lor de mâine.  Mulțumim Namesnic Oti pentru receptivitate și implicarea de fiecare dată în proiectele noastre sociale!

Pentru a afla mai multe detalii, dar și pentru a dona, puteți accesa acest link-ul AICI.

  TOP