Menu

(video) Echipa MATINALII donează un Ghiozdan „călător”

Anul școlar începe în curând însă, din păcate, nu este un prilej de shopping pentru mai mulți copii din familii social-vulnerabile.

Pentru a-i ajuta, a fost lansată, de curând, campania „Donează un ghiozdan călător”, lansată de platforma de Crowdfunding ”Sprijina.md” dar și Centrul de Informare și Resurse ”PRO BONO”, și Fundația Youth Development for Innovation.

Mai jos poți citi scrisoarea echipei MATINALII pentru un copil din cadrul proiectului social ”Ghiozdanul calător”:

”Drag elev sau dragă elevă!

Oricine ai fi, noi, MATINALII, ne gândim la tine. Să știi că treci prin cea mai frumoasă perioadă a vieții, iar ceea ce deprinzi acum te va forma ca personalitate. Fii șmecher! Spicuiește esența din toate materiile, învață să cauți. Întreabă de două ori dacă ceva nu îți este clar, nu-ți fie frică dacă greșești, dar… învață din greșelile altora. Fii răbdător. După orice furtună apare și soarele. Fă din fiecare zi o sărbătoare! Ridică-te după fiecare înfrângere, fii puternic și încrezător în forțele proprii. Tu știi cel mai bine ce viitor îți dorești, așa că muncește pentru asta.

În acest ghiozdan ai tot necesarul pentru ca procesul de studii să fie unul mai ușor. Ce nu a încăput în el este dragostea și zecile de îmbrățișări pe care vrem să ți le transmitem. Sperăm că într-o bună zi te vom cunoaște și vom fi mândri de tine. Să ai un an școlar bun și nu uita: ,,Educația este cea mai puternică armă ce poate fi folosită pentru a schimba lumea”.

Cu drag, pentru eroul/eroina noastră, de la Matinalii, TVR MOLDOVA”.

Campania se va desfășura în perioada 10- 30 august și sperăm cu ajutorul oamenilor super faini, să colectăm suma de 25 000 lei sau ghiozdanele pline cu bunătăți colorate și emoții frumoase.

Spre final Vă provocăm să accesați platforma de crowdfunding Sprijina.md și să susțineți campania: ”Donează un ghiozdan călător” AICI sau prin intermediul terminalelor de plată RunPay, introducând codul 7376.

Pentru informații despre localizarea sediului sau oricare alte informații, ne poți contacta la numărul +373 69 776 020.

  TOP